Po delší odmlce u tohoto topiku musím trochu aktualizovat s Mazdou už mám najeto hezkých 8tis KM z víkendového auta se stalo skoro daily car
Co se zatím stihlo: - oleje: motor 10w40 Valvoline maxlive, převodovka původně Castrol 75w-90 pak vyměněco za Shell 75w-80 z důvodu zhoršení řazení... nakonec jsem zjistil že tam toho oleje bylo prostě moc takže by fungoval i Castrol, Dif Castrol 75w-140 limited
a hadice od firmy Rejlek z Chrášťan - 2 hadice stály krásných 1040 ,- a jednání s personálem vynikající nyní teplota za normální jízdy 85stupnu a max jsem měl na mostě po 20 minutách 115stupnu takže max spokojenost
-carbon sání od místního člena Autoexe - zvuk super!!! pokles kroutáku necítím pač to auto už v základu žádnej nemá a nahoře to jede o něco lépe.
-nahozeny kabely Jacson Racing
-koupeno dalších mnoho sad kol a gum
- nové pneu Brigedstone potenza Adrenalin - zkušenosti v topicu jaké pneu
- vyčištění a promazání obou stahovaček
- koupen veškerý potřebný materiál na coolant reroute - až bude čas namontuju - vyřešen problém s přepravou psa viz foto níže -nakoupeno hodně věcí na zimu - siláče, excentry apod......
určitě jsem na něco zapomněl auto dělá radost každým dnem absolvoval jsem i pár slalomů kdy se mi jeden podařilo vyhrát v kategorii a 6 celkově. Most zatím za 2:12 na 14 let starejch gumách ale do konce sezony by mohlo padnout 2:10