Bohužel Vás musím zklamat , ale kup to byl čistě náhodný ...
Původně jsme měly originál kola stříknuté fólií ve spreji od folia-tecu na bílo , vypadalo tu super , ale byla vidět každá jízda a obtížně se to mylo a udržovalo , tak jsem brouzdal po internetu , až jsem objevil tyhle kola , sada za 8 k ... rozměr jako originál , takže pohoda i na STK.
zatím mám pouze jednu fotku , protože jak je furt hnusný počasí , tak nebyl žádný výlet :
Co jsem zapoměl zmínit je červené víko ventilů , na mazdě to prostě vypadá super , prostě jako když si hezká holka vezme pěkný spodní prádlo
Rádio jsme zvolily pioneer , zde už i s origo řadičkou , už jsem si několikrát přeladil stanici při řazení na 5ku
Dostala i odvětrávanou peřinku s podšívkou , aby na ní nepršelo , i když stojí pod pergolou
Co nás čeká za opravy : elektrické stahovačky oken , koukal jsem na youtube , že to je častý nešvar , naštěstí nám bývalý majitel zanechal i dvě opravné sady
spojka
a pak už jenom detaily jako vypláchnout chladič , vyměnit olej v servu , brzdovou kapalinu
A co by se nám ještě líbilo ? Rozhodně je to volant nardi , máme tam 4 ramenný s airbagem a je místama ošahanej ... a tenhle je prostě pecka , jenom ta cena