Hayko's MX5 NBFL

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Hayko's MX5 NBFL

Příspěvekod JasteR » 24 úno 2011, 09:07

asi nejhezci barva na NB FL luxus ;)
Leon Cupra4 TDI 230HP@500Nm @ Octavia RS TDI 210HP@480Nm
JasteR

Příspěvekod Hayko » 24 úno 2011, 10:19

Jak tak koukám tak nejsem jedinej kdo řeší podobný problémy. Mazdičku mám pro zábavu jako druhý auto. Nechtěl bych s ní jezdit každej den do práce a moje Honda už nemá stejně takovou cenu aby mě nějak vytrhla :D
JasteR: To myslíš barvu mojí mx5? :)
Hayko

Příspěvekod Vavris » 24 úno 2011, 11:08

seatik píše:NB si porizuji uz vyzralejsi kluci,kteri to maji jako zabavu a jako druhe auto a cekaji bydleni,rodinu atd

Skoro přesný zásah :mrgreen: :mrgreen: páč nevím, jestil jsem vyzrálejší a to druhé auto sice k dispozici mám, ale není moje...

Jinak vidím, že stavění a Miata je takový obecný folklor :mrgreen: já to naštěstí (nebo naneštěstí) odbydu jen lehkou renovaci jednoho patra v rodinném domě, takže to nebude kdovíjaká vysypávačka, ale následující rok bude perný. Přítelkyni chtěl trefit šlak, když jsem si koupil Mazdu. Kdyby tak chudák věděla, co všechno bych na to auto ještě potřeboval dokoupit :mrgreen:
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod JasteR » 17 bře 2011, 04:34

Hayko píše:Jak tak koukám tak nejsem jedinej kdo řeší podobný problémy. Mazdičku mám pro zábavu jako druhý auto. Nechtěl bych s ní jezdit každej den do práce a moje Honda už nemá stejně takovou cenu aby mě nějak vytrhla :D

jo vy tyhle barve vypada NB FL asi nejlepe obzvlast stema krasnejma cernejma alu.. kde je mozny ji videt osobne ?
Leon Cupra4 TDI 230HP@500Nm @ Octavia RS TDI 210HP@480Nm
JasteR

Příspěvekod Hayko » 17 bře 2011, 16:47

JasteR píše:
Hayko píše:Jak tak koukám tak nejsem jedinej kdo řeší podobný problémy. Mazdičku mám pro zábavu jako druhý auto. Nechtěl bych s ní jezdit každej den do práce a moje Honda už nemá stejně takovou cenu aby mě nějak vytrhla :D

jo vy tyhle barve vypada NB FL asi nejlepe obzvlast stema krasnejma cernejma alu.. kde je mozny ji videt osobne ?

Joo tahle barvička je pokaždý jiná, záleží jak svítí sluníčko. Nicméně bohužel už je prodaná, teda mám ji doma, ale smlouva podepsaná a v sobotu jsi ji nový majitel vyzvedne. Ale s klidem můžu říct že jde do dobrých rukou 8-)
Hayko

Předchozí

Zpět na Krásky členů fora