riderhenry píše:Urcite nejhezci NB, kterou jsem v CR (nebo vlastne i SK ) videl. Jeste bych se zeptal, jaky mas dojem s vykonove krivky kompresoru? Rika se, ze kompresory casto nestihaji az k omezovaci a pak uz auto ztraci vykon, ale zase z grafu MX-5 s MP62 jde videt, ze vykonova spicka je naopak spis vyraznejsi a posouva se az k omezovaci. Jak bys to hodnotil ty? A jaky mas pocit z tech Parad? Jde mi jen o silnicni pouziti Kdyby jsi nekdy jel kolem Brna, strasne rad bych auto videl, popripade zazil tu silu
Jo a ta spotreba me taky dostala - si ten kompresor snad nakonec taky jednou poridim.
Ryba píše:hezký.
ale ebc green stuff? na 200hp mi to přijde celkem málo:D
A na čem to teď máš nalazený, píšeš pouze pigyback, jakej si použil? Ta nastavitelnost pouze v tom pásmu co píšeš mi přijde dost málo, ale asi to na kompresor co fouká málo stačí. Kompresor jde sice mimo mě, ale zajímá mě to. Ladil si to nějak, nebo si jenom nahodil piggyback dodávanou ke kompresoru která už byla nastavená přesně na tvůj motor? S předstihem tam asi možnost hejbat nemáš co?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 141 návštevníků