Íbeho NA 1.8 Miata

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Íbeho NA 1.8 Miata

Příspěvekod uib » 05 kvě 2013, 16:49

Dik. ;) Taky sem to planoval, ale celý výfuk i svody jsou šopované hliníkem + je na tom keramika a i když jsem měl vedle těch svodů dost na těsno jeden konektor tak to přežil ;) Je to lepší než omotávka. Ale plech tam stejně hodim, jistota je jistota. 8-)
Přílohy
svody2.jpg
lauf stavba.jpg
uib

Příspěvekod uib » 12 dub 2014, 21:29

Tak to tu pročítám a všude se ladí, turbí nebo kompresoruje a hlavně závodí, no prostě paráda. Máte to moc pěkné pánové, spousta krásných projektů.
Mít trochu času, hned bych do toho šel taky. Ale čas není a to bude ještě hůř, rodina je na cestě :roll: .
Sotva se k něčemu na autě dostanu a přidávat sem nějaké info taky moc nestíhám. Takže jenom pár fotek toho co se událo.
IMG_2042.jpg
propásl jsem malé jubileum

IMG_2191.jpg
nové brzdy z NBFL Anniversary

IMG_2223.jpg
trochu jsme se proběhli (chtěla ještě víc, ale vzhledem ke stavu gum jsme to radši nezkoušel)

IMG_2733.jpg
zjistil jsem, že poctivých fachmanů je čím dál tím míň.
Prej: "prahy máte taky luxusně vystříkaný, vidíte ty zátky, to budete mít aspoň na dva roky klid"
Haha v prahu po vosku ani stopa... ještě že ten zbytek je aspoň ok

IMG_2738.jpg
takže vyvařeno

IMG_2381.JPG
a nalakováno + malý test jestli se budou hodit trošku širší 16ky na daily car

IMG_2928.jpg
další fáze budou trošku užší gumy a snížit, pak teprve objednávka vysněných kol z Usa (samozřejmě na blbnutí z5 15ky)
Naposledy upravil uib dne 13 dub 2014, 00:34, celkově upraveno 1
uib

Příspěvekod uib » 12 dub 2014, 21:43

IMG_2395.JPG
trochu lezou :-/

IMG_2406.JPG
možná trochu víc :-)

Jo málem bych zapomněl, zkoušel jsem sedačky, ale i když se do Majdy krásně vejdou a jsou dokonce stavitelné opěry (mám dvě, jedna je trochu horší), dám si radši jednu pořádnou skořepinu. Takže tyto jsou na prodej, kdyby byl zájem.

IMG_2025.jpg
takže tato trubková sedačka na prodej (2kusy)
uib

Předchozí

Zpět na Krásky členů fora