Vojtova NBfl

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Vojtova NBfl

Příspěvekod TeeJay » 21 srp 2015, 02:21

Tak to ty jsi mi ji vyfoukl :D je pěkná, trošku se mi na ní nelíbí, že nikdo neví, kolik má swapnutej motor vlastně najeto a že po lehčí srážce nelícuje kapota na pravém předku a všechno kolem levého předního světla, ale není to zase tolik patrné, aby to vadilo :) a ano, má 1.8 a šestikvalt, ale samosvor dost možná ne - alespoň majitel, od kterého jste pořídili, neví :)

Ať dobře slouží!
TeeJay

Obrázky: 0

Příspěvekod cafe-racer » 21 srp 2015, 09:45

Lidi, když nevím zda má auto samosvor tak zařadím 1°-> plyn na podlahu -> pustit spojku -> kousek popojet -> zastavit, vystoupit a přepočítat černé čáry :D
NC 2.0 '06 kabriolet
cafe-racer

Obrázky: 1

Příspěvekod TeeJay » 21 srp 2015, 11:24

To je týrání, pro které by prodávající zřejmě neměl pochopení... :D Vojta ale třeba zkusí, že? :)
TeeJay

Obrázky: 0

Příspěvekod vojtacz » 21 srp 2015, 15:01

Kluci diky za pochvalu, zatim jsme s ni vsichni uneseni a uzivame si pocasi. Dneska jsem dopoledne prehazoval kola (zadek<->predek) protoze zadek uz je trochu na hrane. Docela me pobavilo, ze po sundani kola na me najednou koukal stelovaci podvozek, o cemz se vubec puvodni majitel nezminil :D

Jediny co, tak budeme muset nekde sehnat klice, ackoliv nevim jestli ji budeme zvedat nebo davat niz, uz tak obcas skrtnu kdyz vyjizdim ze dvora (budeme neco muset udelat s vjezdem)

Ohledne toho samosvoru, puvodni majitel rikal ze nevi, mozna zkusim uveden navod, ale trochu se toho bojim :) uz pri damotny projizdce pred koupi se mi jaksi povedlo dat vic plynu do zatacky a mel jsem co delat, abych s tim zastavil :)

Mno a vcera se byli projet, tak aspon takhle :)
image.jpeg
image.jpeg (48.21 KiB) Zobrazeno 7254 krát
NBfl, 1.8
vojtacz

Příspěvekod MAXsport » 21 srp 2015, 15:11

čáry uděláš i s otevřeným diffem
MAXsportpneu.cz závodní pneumatiky s homologací na silnice
Polyspeed silentbloky pro MX-5 - Group buy polyurethanové silentbloky s různou tvrdostí pro MX-5
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod vojtacz » 25 srp 2015, 12:59

umyto
Obrázek
a projeto
Obrázek

Jinak jsem zatím objednal takový ty naprosto nepodstatný hovadiny co udělají radost, klíčenka snad dorazí brzo. U známého už obhlídnuto zastřešené stání na zimu, má tam dokonce i zvedák na auto, takže velká radost :)

btw u řidiče mi přijde, že okno nezajíždí tak vysoko jako u spolujezdce, dá se to prosím nějak řešit? Napadla mě akorát unavená stahovačka, jenže úplně nevím jak vlastně sundat tapec. Holt zelenáč :)
NBfl, 1.8
vojtacz

Příspěvekod vojtacz » 26 srp 2015, 10:36

Obrázek

Sice jenom takova blbost, ale radost udela :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
NBfl, 1.8
vojtacz

Příspěvekod vojtacz » 27 srp 2015, 08:00

A doma na me ve schrance cekala klicenka. No bozi proste :)Obrázek

Sent from my iPhone using Tapatalk
NBfl, 1.8
vojtacz

Příspěvekod vojtacz » 02 kvě 2016, 14:57

Tak po dlouhé době zase něco nového - Mazda odzimována, přezuta, vyřešeno sezonní POV od Allianz, takže už se nemusí dávat RZ do depozitu a hlavně jsem teď o víkendu nainstaloval rám. Když to vezmu kolem a kolem, práce na celej den, ruce zrasený, ale ta radost, ta je k nezaplacení :)

Až se mi bude chtít, dořeším vypínač na vysouvání antény, jinak se bude jenom jezdit :)

IMG_10071.jpg
toto stříbrného si moc nevšímejte, Mazda je jenom na víkendy :)

IMG_1006.JPG
NBfl, 1.8
vojtacz

Předchozí

Zpět na Krásky členů fora