Miata a jeho zbožňované NA

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Miata a jeho zbožňované NA

Příspěvekod Andy4 » 22 kvě 2013, 12:05

posielam PM ohľadom štiftov. Mojžo je už asi šedivý a ja som bez vlasov. 3.sada štiftov nesadla. Miata posielaj mi tvoje.

resp. neregistroval si problém, že by sa tieto štifty pretáčali v náboji pri festovnom doťahovaní matice?
fully restored NB '98 1.6 LSD
Andy4

Obrázky: 2

Příspěvekod ADix » 22 kvě 2013, 12:31

Hoši jestli si budete navzájem něco posílat, tak tu mám pro andyho to pravé zrcátko, že bych to přiložil taky do balíku :)
...because still in progress...
ADix

Příspěvekod Miata » 22 kvě 2013, 14:11

[quote="Andy4"]posielam PM ohľadom štiftov. Mojžo je už asi šedivý a ja som bez vlasov. 3.sada štiftov nesadla. Miata posielaj mi tvoje.

resp. neregistroval si problém, že by sa tieto štifty pretáčali v náboji pri festovnom doťahovaní matice?[/quote

Nic takového jsem neregistroval... Co s tím zrcátkem od Adixe? ať se neplatí 2x pošta...
MX-5 NA silver 96 1.6 komplet Postert + podvozek BC Racing BR-RS 4/5kg alles in ordnung http://www.lennypromotion.cz
+ daily E61 535D :-)
Miata

Obrázky: 1

Příspěvekod ADix » 22 kvě 2013, 17:10

No jen mi řekni kdy ti ho mám nejpozději přivést :)
...because still in progress...
ADix

Příspěvekod Miata » 31 kvě 2013, 20:46

Jak jsem včera jel kolem sběrny železa tak mě napadlo to otočit a zajet si zvážit auto. Váha se zastavila na 982kg s půlkou nádrže a bez řidiče, což mě docela potěšilo vzhledem k závažím co mi visí na autě :) ...ovšem pokud se tomu dá věřit.
MX-5 NA silver 96 1.6 komplet Postert + podvozek BC Racing BR-RS 4/5kg alles in ordnung http://www.lennypromotion.cz
Miata

Příspěvekod Miata » 06 kvě 2016, 21:34

Tak sem zase něco napíšu. Odzimovano ve středu, první cesta na STK, tak mi dali nálepku a můžeme zase jezdit. Druha cesta vedla dnes do pneuservisu na vyvážení kol. No a tam na parkovišti do mě nacouval děda s Polem. Tolik kurew jsem už dlouho neřekl. Vzal mě kouli na přední SPZ, na první pohled nic, ale blíže je vidět dost popraskaný lak na předním nárazníku. Takže na hovno. To čemu jsem se chtěl celých 8 let vyhnout (stříkání nějakého dílu) tak mě teď nemine. Nastříkat jeden díl a ještě k tomu metalízu, aby to nebylo poznat zřejmě nepůjde. Sepsali jsme papíry na pojišťovnu a musím hledat toho něj lakýrníka na Moravě, takže jestli mate nějaké tipy, ses s nimi. Fotky dodám v neděli po scuku BS.
Miata

Příspěvekod PavelS » 13 kvě 2016, 23:52

Problém dnešního lakování jsou akrylové laky. Když najdeš dobrýho lakýrníka, tak nebude snad problém.
PavelS

Příspěvekod Winie » 16 kvě 2016, 12:44

Je to na pojišťovnu. Nechal bych to tak dlouho přelakovávat, až to trefí. A klidně origo v mazdě
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Předchozí

Zpět na Krásky členů fora