Tak jsem si taky jednu "sexy" černou kočku pořídil Jízda bez střechy s nebem nad hlavou je prostě nádhera .... mně stačilo si na pár dní MX5 půjčit ( díky Pochtli ) a pak se jen po nějaké poohlídnout. No a tahle mně jaksi "padla do oka", je ve velice zachovalém stavu, najeto 76.000km, akorát teda se mně nelíbí ten rám - není přes něj vidět, takže půjde dolů a místo něho .... ještě uvidím
Naposledy upravil MXfanda dne 20 lis 2015, 11:58, celkově upraveno 2
Vítej! Gratuluju ke koupi, jaká je to motorizace? Pokud se toho rámu budeš zbavovat, tak bych měl možná zájem, pokud je teda i funkční a neni to jen na look?
Taky gratuluju, vypadá pěkně. Nemyslím si, že by to byl rollbar, ale na druhou stranu určitě lepší než tam nemít nic konkrétně k tomuhle autu mi teda taky vůbec nesedí.
ZIZU píše:Vítej! Gratuluju ke koupi, jaká je to motorizace? Pokud se toho rámu budeš zbavovat, tak bych měl možná zájem, pokud je teda i funkční a neni to jen na look?
Díky! Vůbec netuším co je to za rám, trubka je to teda masivní.
Tak mám novej lauf a konečně jsem se zbavil té hrůzné 2koncovky Tímto děkuji ZIZU za radu, který model objednat a referenci a Jardovi za montáž Jak už bylo napsáno, bude chvíli trvat než se vypálí a bude mít "konečný" a lepší zvuk, ale i tak jsem už teď velmi spokojený Konkrétně se jedná o Ulter 116-103/90RS a tady je první test jaký má zvuk po instalaci http://www.youtube.com/watch?v=GoWd82pzH7I