Jsem 3. majitel, nejdříve byla Mazdička v Německu (od 07/2003), tam je servisovaná u Mazdy první 3 roky (to je asi záruční doba ne?) - serviska vypadá 100% nesfalšovaně. V roce 2006 má auto najeto 40000 pak 2 roky bohužel nevím, zřejmě normálně jezdila u stejného majitele a v 06/2008 se přesouvá do ČR. Majitel ji kupuje na leasing, který posléze neplatí a je mu zabavena. Poslední 4 měsíce stála v leasingovce
V dnešní době jsou zatím lidé z mého okolí přesvědčeni, že nijak totálně bouraná být nemohla. Jenom dostala nějaký šťulec do zadního levého a má trochu povyskočený cca o 1 cm nárazník a slepené světlo. To vyřeším... Jako velký nedostatek koupě vidím, že jsem získal pouze jeden klíč (chcete-li keyless).
Nevím udělejte si obrázek sami jak to s ní bylo. Já jednoduše chci věřit, že jsem měl dobrý čich a Mazdička bude sloužit a nebudu se na prohlídkách dozvídat prasečiny.
Jinak kůže je na volantu a řadičce mírně ošoupaná, sedačka řidiče na obvyklém místě prasklá v urovni prahu působením styku s plastem. Přiznám se, že jsem prahl po bílém interiéru a dřevěném volantu, ale vyvážená kombinace šedé, stříbrné (hliníkové prvky) a černé mi učarovala, ani jsem na jinou tohoto ražení nenarazil. Navíc jsem zjistil, že sedačky potřebuji takhle úzké jinak se nevejdu.
Kola které jste poslali jsou opravdu nádherná. Teď opravdu nemám peníze na komponenty, které mohu oželet, takže nová kola až za rok jsem se rozhodl. Dá se říct, že jsem do vysněného auta dal veškeré své prostředky, to je cool ne?