Nedá mi to a musím se podělit o zajímavou zkušenost. Do cca 130 - 140 hard top drží i jen na dvou předních zámcích, akorát začne dovnitř trochu foukat, takže se člověk ohlídne, a najednou vidí, že střecha není vzadu přidělaná a v klídku si povlává ve větru.
Neměl jsem úchyty pro boční zámky (což už je napraveno, čímž děkuji Andremu), takže hard top držel jen na předních zámcích a vzadu na šroubech. Jakmile to začalo vlát, tak jsem zastavil a zkontroloval, co se to. Ze zadních pochromovaných zámků byly vymontované malé boční šroubky a šrouby, které střechu vzadu drželi byly pryč. Frankensteiny jsem ještě neměl, což bude v nejbližší době napraveno, nicméně malé šroubky i šrouby byly fuč. Přemýšlel jsem, jestli jsem se v autě v poslední době nerejpal a šrouby sám nevyndával, no nic jsem si nevybavil. Drobné věci k autu navíc bezpečně uchovávám, a po šroubech ani stopy, takže mě všechny okolnosti vedly k závěru, že si asi někdo myslel, že tam mám origo šrouby a potřeboval je. Moc si neumím představit, že by se náhodou samy uvolnily čtyři šrouby.
Takže drobné varování pro všechny, kdo s hardtopem parkují někde venku, možná by mohlo být nějaké překvápko.
A dobrá rada pro lidi, co hardtop od někoho kupují - když to nebudete hnát, dovezete to v klidu jen na předních zámcích

(nejsem na danou problematiku odborníkem ve smyslu nového občanského zákoníku, tudíž za tuto radu nejsem odpovědný)