Tak menší update. Auto dostalo nový olej, brzdovku, všechny brzdové destičky, zadní kotouče. Přední se ukázaly být ještě ok, takže se jenom zbrousili. Pak se řešilo ještě pár drobností, tu a tam se něco dotáhlo a tak. Každopádně brzdy tomu neskutečně pomohli a hned jsem měl z auta mnohem lepší pocit.
Protože gumy to už měli za sebou a nové se mi na 14" kupovat nechtěli, vyřešil jsem to rovnou koupí 15". V sobotu konečně dorazili nové matice a středící kroužky takže jsem kola konečně nahodil. I když ty kola nejsou úplně 100% můj šálek čaje, tak na autě si mi zatím moc líbí.
- Na nových kolech. Omlouvám se za příšernou kvalitu fotky, ale telefon to líp nezvládá.
Teď už jenom čekám až dorazí balíček z IL, aby bylo i zepředu poznat, že jede Mazda
Za to moc díky Andre_fux.
Jinak jsem tenhle víkend zažil z Mazdou pár poprvé. První jízda na 15" - auto je trochu tvrdší. První jízda v noci - má to svoje kouzlo, ale protijedoucí auta svítí přímo do očí. První jízda v dešti a se střechou nahoře. A první delší cesta v kuse - poprvé jsem auto vyvezl do Prahy.
NB - 1.8 swap, rv. 2000