tak tu taky představim své vozy.
1. 1998 Evolution orange NB, 1.6l
bohužel slabší motorizace, ale i tak skvělé svezení, měl jsem ji jako první. Je to NB s FL čumákem a předníma i zadníma světlama. Jediný co jsem na autě udělal, byla výměna kol, volantu, nalakování světel a přidání přední rozpěry a lipu na kufr. Nic většího auto nejspíš ani v budoucnu nečeká, jelikož ho mám na denní ježdění. Leda by motor zdechnul dřív než seženu dárce pro NA
2. 1991 Classic red NA, 1.6l
loni koncem srpna jsem si přivezl další mazdu, tentokrát opravdu miatu, import z US. Stejná motorizace jako NB(jak jinak, když se v těch letech 1.8 nedávala), akorát o chlup vyšší výkon. Auto je zatim komplet originál stav, tzn. kožené sedačky, klima, tempomat, vyhřívané sedačky. Střecha je jako nová, žádná zažloutlá slída jako u jiných, na tachometru 66k mil. Původně jsem zvažoval HC N/A build, který nakonec nejspíš bude, ale s jinym motorem a to 13-B z RX-7.
takhle vypadala, když jsem jí přivezl.
Byl prasklý rozvoďák, takže šla hned "pod nůž"
Hlava si zasloužila generálku
pak přišlo na řadu trochu klempířiny, odrezení a repase brzd
Jako impulse buy jsem koupil koncák Apexi N1, kterej už má jiného majitele, zadní US panel, jelikož na autě byl evropský a svody RS*R, bohužel dělané pro pravostrané řízení, takže je na poslední fotce vidět, jak jsem dopadl
Nedávno jsem si dal výlet do Němec a jinak mi auto stojí v přístřešku hrůzy