od Edis » 17 dub 2011, 19:41
Zdravím všechny,nevím jak začít tuhle pohádku,no jdeme na to.
Od útlého mládí jsem byl fanouškem vozů Škoda Rapid+110R coupé,které jsem i vlastnil(v původním origo stavu).Kupoval jsem různé motoristické časopisy,pak přišlo období časopisu Autotuning,Speed atd.,no a bylo to.
V roce 99 se objevila v časopisu Autosport tuning MX 5 pana Láši a bylo zaděláno,ve Speedu občas proběhli taky nějaké recenze a obrázky z Mazdou MX 5.To už jsem byl obdivovatel téhle Mazdy a jak šel čas(no byla to doba),tak se MX 5 tka stávala dostupnější a dostupnější.No nastal den,kdy jsem se rozhodl prodat Škodověnky a začalo shánění po MX 5 - jasně,že jedině NA. I když se teď přiznám,že bych šel i do NB a to z důvodu pohodlnějšího svezení.
Po navštívení srazu,jehož část probíhala v Doksech jsem obdivoval jedno NA v bílé barvě,což mě dostalo,vždy všude převažovala červená.No a po kontaktu s jistým člověkem s klubu jsem zjistil,že je ta bílá na prodej.
Dál už asi psát nemusím,chytli ve mě saze,kontaktoval jsem prodávajícího a byla doma,ne zrovná levná,ale já ji chtěl.
Rok výroby 1992,do provozu v roce 94,koupeno jako nové v České republice.
Motor 1.6,85kw-dnes najeto 105tis.km,filtr KN,výfuk Remus,kola z 10 Anniversary,jinak originál.
- Přílohy
-
-
- Duben 2011
-
- Essen 2010
-
- Duben 2011
-
- Essen 2010
-
- Mytí motoru