George píše:jinak k těm náplním, já používám Valvoline a jsem spokojený, konkrétně 80W-90 GL5. převodovku si teď z hlavy nevzpomenu...
máš nějaké další plány kromě snížení a jiných kol?
ADix píše:K tomu FL nárazníku sou i jiné světla a mám dojem, že i podběhy...mě osobně se líbí více nárazník co máme...jak sem snižoval MX5 já, tak si myslím, že už podspoiler není třeba, pač to je proklatě nízko. Kdybych se vrátil v čase, tak bych si udělal MX5 asi takhle:
http://farm4.static.flickr.com/3287/264 ... c86f_o.jpg
radep píše:Můj mazací plán:
Olej motor: Valvoline MaxLife 10W/40 cca 4l
Olej převodovka: Valvoline DuraBlend Gear Oil 75W/90, GL-4 cca 2l (+0.2l u řadičky)
Olej diferenciál:Valvoline HP Gear Oil 80W/90, GL-5 cca 1l (někdo dává taky 75/90, hlavní je ale dodržet GL5 a GL4 u převodovky)
Jinak já mám ještě BMW 316i jako daily a nemůžu si to vynachválit... spolehlivé, v zimě zábavné
widar píše:Tak samozřejmě je všechno možný ...když si psal, že to měla ženská co to nejspíš moc nehonila, tak jsem si říkal, že asi neležela pod autem na neměnila diff. Ale v poho, mě by se v mojí taky líbil.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 144 návštevníků