Dadova NA

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Dadova NA

Příspěvekod jiri.l » 04 bře 2012, 17:26

Dad píše:
Tomik píše:Kola by měly jít dopsat na základě jiného techničáku.
Když ti někdo půjčí velký techničák od NA kde ty kola jsou, tak by ti je měli za 500,- taky zapsat. Teda pokud to zase nezměnili.

Na denní svícení se dají předělat parkovačky. Sice to není schválené řešení, ale vypadá to dobře. Už jsem s tím pár lidí viděl. Pokud jedeš za Otou Švaňkem tak ten ti o tom řekne víc. Posledně mi to nabízel když jsem tam byl.

Dik, o tom se poinformuju. Ono sice o moc nejde, v malym technicaku to neni a v nejhorsim pripade bych si na technickou pujcil jiny kola (uz jsem je mel na evidencku), ale pokud by to slo jednodusejc ...

Zvazuju nicmene taky moznost dat tam originalni 14" kola s vyssima a uzsima gumama, jak to vyrobce chtel. Tim sice nejspis prijdu o trochu ty motokarovitosti, ale rikam si, ze pro zacatecnika to nemusi bejt na skodu. Navic uzsi gumy by mohly dovolit i slecne s tim zaparkovat, to ted se sirokejma a bez posilovace vyzaduje slusnou fyzicku. Co si o tom myslite?

Na predelani parkovacek uz jsem s panem Svankem domluvenej, protoze prece tam nebudu montovat nejaky hnusny ledky, zejo.

Za sebe bych rekl - ty kola co na ni mas ted jsou fakt hezke, takze bych je akorat dal do pucu a pripadne obul do pneu s nizsim profilem, klidne o trochu uzsi. A pak akorat auto snizil, protoze to pak bude vypadat jako offroad :D slecnu bych s tim nenechal jezdit vubec :mrgreen: protoze kdyz uz bude nejaky uraz na aute, tak at muzu byt nastvany akorat sam na sebe. MX-5tky hodne prirustaji k srdci a lide se pak chovaji jak pod vlivem drog :lol:
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Obrázky: 3

Příspěvekod Vavris » 04 bře 2012, 18:49

Jééé, konečně někdo koupil bílou krasavicu, a dělá radost - tak to má být :)

A hned navážu na debatu o kolech, pokud si dobře pamatuji, tyhle kola váží snad 9,5 kg, což je na MX strašná korba. Takže za seb říkám vyměnit! Budeš mít pak z auta mnohem lepší pocit, když na něj hodíš originály anebo kola se stejnou váhou +- 6kg. No a když pak ještě nazuješ nějaký slušný rozměr pneu a ne tuhle offroad gumu, co tam máš teď, tak to bude jak nebe a dudy :)
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod Edis » 04 bře 2012, 19:14

Gratuluju,vím,že byla na prodej už delší dobu a nějak jsem nechápal,že ji nikdo nechce. No jo,mám novou bílou konkurenci,ale měl by si ji umejt a pak vyfotit. Přeju rychlé soužití,taky mě chvilku trvalo než jsem si zvykl na jizdí styl motokáry. Jo a ty kola se mi zdají být super jen ty gumy bych dal nižší.
Edis

Obrázky: 0

Příspěvekod Dad » 04 bře 2012, 19:34

nojo, ja vim, vymydlit, nablejskat, to samozrejme musim, jenze ja furt jezdim nebo je hrozna zima :)

K tem kolum - ted jsou tam v olomouci v sobotu odpoledne narychlo kupovany zimaky, abych se dostal domu. Sotva budou optimalni, ale jakej rozmer je tedy mezi vami doporucenej, kdybych rekneme tedy poridil originalni 14" kola? A jakej kdybych nechal tyhle? Protoze stavajici "offroad" gumy jsou 195x55x15, jasne nejnizsi jaky jsem kdy mel a mam pocit, ze jeste nizsi uz budou jen namalovany na rafkach ...
Dad

Obrázky: 2

Příspěvekod Vavris » 04 bře 2012, 22:43

A asi jasně nejvyšší zde na fóru :mrgreen: Při zachování 15 bych doporučoval 195/50, mimojiné to je jden z nejlevnějších rozměr vůbec.
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod jiri.l » 05 bře 2012, 00:49

9.5 kg? Pokud je to pravda, tak to je na 15tku kolo fakt hodne... To kdyz to das na seriove enkei, tak to bude jina kava :)
Co se tech rozmeru tyce, tak jak rikal Vavris, bezne se dava 195/50. S 50 profilem ti ukazuje tachometr tak jak ma (v ramci moznosti samozrejme). Samozrejme se davaji i 45-40, kdyz chteji jit s autem fakt nizko nebo kdyz chteji "vice kola a mene gumy". Svete div se, ale bezne se na auta davaji i 35 ci 30 gumy, takze ta 45-40 je jeste "velka" guma :mrgreen:
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Příspěvekod Andre_fux » 05 bře 2012, 10:17

Přidávám se ke gratulucím.

Sakra to NA se mě začíná čím dál tím víc líbit
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II
NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica
„Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa
Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo
Andre_fux

Obrázky: 1

Příspěvekod kaja_maja » 05 bře 2012, 13:06

tajně jsem doufal, že se tu objeví..:) krása!
Pug 206FL 1.1 :roll:
Ve fázi hledání NA x NBFL..
kaja_maja

Příspěvekod Andy4 » 05 bře 2012, 16:06

Gratulujem. Ja som bol tiež jeden zo záujemcov o tvoju vyklápačku a čakal som kedy sa s ňou tu na fóre niekto pochváli. Prajem veĺa šťastných kilometrov, nech len poslúcha.

btw: teraz ľutujem, že tá moja má servo, lebo moja mladá si naše NBčko rada požičiava. :)
fully restored NB '98 1.6 LSD
Andy4

Obrázky: 2

Příspěvekod Pavel260 » 05 bře 2012, 16:14

gratulace ;) koukam ze jezdis po hezky silnici :D hned bych tam jel taky ;)
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora