Dad píše:Tomik píše:Kola by měly jít dopsat na základě jiného techničáku.
Když ti někdo půjčí velký techničák od NA kde ty kola jsou, tak by ti je měli za 500,- taky zapsat. Teda pokud to zase nezměnili.
Na denní svícení se dají předělat parkovačky. Sice to není schválené řešení, ale vypadá to dobře. Už jsem s tím pár lidí viděl. Pokud jedeš za Otou Švaňkem tak ten ti o tom řekne víc. Posledně mi to nabízel když jsem tam byl.
Dik, o tom se poinformuju. Ono sice o moc nejde, v malym technicaku to neni a v nejhorsim pripade bych si na technickou pujcil jiny kola (uz jsem je mel na evidencku), ale pokud by to slo jednodusejc ...
Zvazuju nicmene taky moznost dat tam originalni 14" kola s vyssima a uzsima gumama, jak to vyrobce chtel. Tim sice nejspis prijdu o trochu ty motokarovitosti, ale rikam si, ze pro zacatecnika to nemusi bejt na skodu. Navic uzsi gumy by mohly dovolit i slecne s tim zaparkovat, to ted se sirokejma a bez posilovace vyzaduje slusnou fyzicku. Co si o tom myslite?
Na predelani parkovacek uz jsem s panem Svankem domluvenej, protoze prece tam nebudu montovat nejaky hnusny ledky, zejo.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 187 návštevníků