miata von igor

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: miata von igor

Příspěvekod George » 28 led 2013, 15:27

rámy jsou dělané aby fungovaly se sklem i slídou, akorát se sklem není zatím možné pořídit rám s harness barem
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod Mike » 28 led 2013, 15:39

To s tou sedačkou si posal vcelku přesně a někdo to tady už páchal, ale nevim kdo...Já to jen tak tak řešit nemusim - mezi hlavou a střechou mám cca 2cm při 185cm výšky
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Příspěvekod birda » 28 led 2013, 15:42

Vypadá hezky, sem zvědavej na další fotky a máš nakročeno dobrým směrem. Odkud seš?
Obrázek
Silver NA 1.8 | custom made exhaust | IL NB radiator | rám AMD | sicny a čtyřbody
birda

Příspěvekod George » 28 led 2013, 15:43

k tomu vykuchání sedačky, mám jí tak myslim něco přes rok a v pohodě :) akorát bych to moc nedoporučoval u kožených sedaček, protože se pak ta kůže trhá... u látky jsem žádný problém neměl. Psal jsem návod pro NB sedačky, ale pro NA by to mělo být +- stejné. Dělal jsem to hlavně proto, že jsem s helmou škrtal o střechu a pomohlo to.

http://www.garage5.cz/blog/others/how-to-foamectomy/
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod Igor » 28 led 2013, 16:09

S tim harness barem teda trochu komplikace,ale v případě nejhoršího přehodit sklo okno za slídu není nějakej nadlidskej úkon? ikdyž rejt do "nové" střechy semi moc nechce.. Každopádně roll bar výborná věc,toužím po něm hluboce..
A su z Brna :-).. konkrétně Žebětín.

George: dik za návod. Prostuduju .Sicny kožený nejsou, je to látka a jak říkám už trochu potrhaná. Helmu si v téhle fázi v autě ani představit neumím, protože už teď šimrám vlasama. 3-4cm navíc a jsem šťastnej.
Igor

Příspěvekod LordJames » 28 led 2013, 18:40

Tusim ze sedacky tu kuchal Dad
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod Pan Černý » 28 led 2013, 22:02

Možná je to jen můj pocit, ale vždycky mi přišlo, že ty první sedačky v NA (ty v kuse) měli sedáky víc "vycpaný". Takže teoreticky by mohlo pomoc použít tu druhou generaci sedaček (od roku 95). Ale měřím jen 180, takže jsem to nikdy neřešil. Každopádně mám oboje, tak si klidně přijeď posedět :-)
Jo a kdyby si chtěl investovat, mám neskutečně šikovnýho čalouníka, co mi dělal interiér do mustanga, a ten ti vymodeluje na kostru cokoli. Jen není nejlevnější.
Pan Černý

Příspěvekod Igor » 28 led 2013, 22:20

Mně se zdá, že mám sedačky ze dvou kusů = mají samostatně hlavovou opěrku. Jestli myslíš toto. Ruku do ohně nedám - auto mám2dnya vlastně pořádně jsem ho viděl jen 1x,ale na takovejch 90 prc. Seděl sem v těch z jednoho kusu a zdály se mi vyšší, to je pravda.
Igor

Příspěvekod Igor » 28 led 2013, 22:22

každopádně to zítra prolezu projistotu a kdyby to tak nebylo a mohl bych si utebe posedět pro představu, byl bych rád :)
Igor

Příspěvekod Pan Černý » 28 led 2013, 23:13

Jo to je přesně ten rozdíl. Novější mají oddělenou/polohovatelnou hlavovou opěrku. Každopádně pokud by jsi měl ty starší, v jednom kuse, tak bych každopádně doporučoval je vyměnit, protože s tvojí výškou ti opěradlo bude končit někde pod temenem hlavy a při jízdě to bývá nepohodlný. Ale jak jsem říkal, mám tu vedle sebe v garáži auta s oběma typy, takže se kdykoli stav.
Btw koukni ještě na cobra seats (u nás má zastoupení třeba riegger.cz). Model clubman by měl pasovat, boční vedení je nesrovnatelný a jsou ideální pro vícebodé pásy. Jen mám pocit, že musíš koupit "redukci", aby šli namontovat a ta celou sedačku ještě přizvedne, takže by se (ta redukce) musela upravit. O tomhle tematu ví hodně PavelV, tak mu zkus napsat. Sám má sedačky používaný v Lotusu, který jsou, nejen úžasný, ale i nizoučký. Ovšem chtěj za ně raketu.
A co se týká volantu, tak pokud potřebuješ prostor a nejsi příznivcem extra malých volantů, tak zkus nějaký dole plochý, jak dávají trěba do Audi. Já ho mám v autě od firmy Victor, takže opět není problém vyzkoušet.
Sakra, to jsem se rozepsal, tak snad ti to k něčemu bude :-)
Pan Černý

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora