Pavel260 píše:vítej zpět. mazda pěkná. Avatar je děsně potřebná věc
MJNick píše:Zed píše:Vítej do klubu mrkacích bé-er-gé, měli jsme oba podobnej přístup ve výběru, když už NA, tak s osmnáctkou
Děkuji, rád vstupuji do tohoto klubu.
Ona ta volba obsahu je celkem jasná. Když uvážím, že těch 1,8 je v čechách po skromnu, tak i jako uložené peníze se vyplatí podstatně víc. Teda když pominu, že to jede o poznání lépe než 1,6. ikdyž mám srovnání jen s mu bejvalkou NB 1,6, která neměla uplně ideální tlaky na válcích.
PavelS píše:Pošli mi tu fotku a já ti jí upravim ))
Jinak vítej - 1.8NA je nejvíc MX-5.... soudruzi prominou...
Btw, to co rezonuje v motoru je na 90% plech kolem firepipe nebo katu - snadná oprava je sundáním
Igor píše:Ta píše..Palec hore mrkacim 1.8ckam
kousmen píše:Pěknej přírůstek do party.
Zed píše:MJNick píše:Zed píše:Vítej do klubu mrkacích bé-er-gé, měli jsme oba podobnej přístup ve výběru, když už NA, tak s osmnáctkou
Děkuji, rád vstupuji do tohoto klubu.
Ona ta volba obsahu je celkem jasná. Když uvážím, že těch 1,8 je v čechách po skromnu, tak i jako uložené peníze se vyplatí podstatně víc. Teda když pominu, že to jede o poznání lépe než 1,6. ikdyž mám srovnání jen s mu bejvalkou NB 1,6, která neměla uplně ideální tlaky na válcích.
Jo, to jsem si taky kdysi říkal.. než jsem se rozhodnul, že to prostě bude čistě účelovy (a doufám i funkční) auto
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 193 návštevníků