Diky moc chlapi
Takovehle reakce vazne potesi maximalnim zpusobem. Najeto ma ted uz 82000
Je to absolutni milacek, proste moje milenka, dneska jsem ji byl jen tak projet, ukazat kamaradovi,taky blaznovi do aut, byl zni uplne hotovej, rikal ze je neskutecny jak moc je jeji rizeni navykovy a ja nemuzu nez souhlasit
Je to proste droga!!!
Ale priznam se, slapu na to jen na rovinkach a kdyz mam volno, mam z toho auta straslivej respekt, do ted jsem ani neridil zadokolku takze v zatackach jezdim vazne opatrne, musim s tim nekam kde je velka plocha a volno abych si mazdicku osahal
jinak k cene - prave proto jsem jednal tak rychle, byl jsem nastesti prvni kdo se ozval a jak jsem jiz rikal majitel byl velice pohodovy, spravny a seriozni chlap, rikal mi ze se mu ozvalo asi 5-7 dalsich lidi, dokonce ho chteli preplatit, ale rekl, ze kdyz auto slibil mne, tak ze uz svoje rozhodnuti nechce menit. Taky si myslim, ze byl rad, ze jde auto do rukou dalsiho blazna a milovnika aut
Vtipnou vec mi rikal - ma svyho mechanika, ktery se mu stara o vsechny vozy i firemni a tomu dal za ukol podat inzerat atd. a ten typek pry zblbnul cenu, chtel to tam dat za nejakych 195.000,- Docela mu to verim. No jeste kazdopadne uvidime, v nejblizsi dobe se chystam s milenkou do servisu, aby mi ji poradne prohlidli.
jinak prosim poradte, upravim ten prvni prispevek tak aby se zobrazovaly ty fotky spravne
dneska jsem poridil prvni poradne fotky, myslim ze celkem vydarene tak bych je sem chtel uz spravne nahodit, jenom motor zatim nefotim, pac ne ze by se o nej majitel nestaral ale co se tyce cistoty tak je zanedbanej a ja to uplne nesnasim, chci ho mit za kazdou cenu dobre vypadajici a pokud mozno cistej
UPDATE: tak sem na to uz prisel
v nedeli nahodim nove fotky
PavelS - me se ze zacatku, kdyz jsem se o MX-5 zacal zajimat, NB libila nejmin a ted se mi libi asi nejvic, ikdyz uz ted vim co si v budoucnu nekdy chci urcite poridit - NC
Ale zaroven NA je taky uzasna.... Aaaaa clovek proste nevi, podle me se vazne nejde rozhodnout na 100%
ale myslim si ze z cele rady MX-5tek se jedina NB (spis NBFL) da povazovat za vylozene prekrasny auto, hlavne tim jejim cumackem
pavel260 - ty mas taky cernou?
ukaaaaz nebo ji mas tady na foru?