Dee's "Mazdicka" MX-5 NBFL 1.8 black

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Dee's "Mazdicka" MX-5 NBFL 1.8 black

Příspěvekod Dee #4 » 25 dub 2010, 02:29

Diky moc chlapi :) Takovehle reakce vazne potesi maximalnim zpusobem. Najeto ma ted uz 82000 :D Je to absolutni milacek, proste moje milenka, dneska jsem ji byl jen tak projet, ukazat kamaradovi,taky blaznovi do aut, byl zni uplne hotovej, rikal ze je neskutecny jak moc je jeji rizeni navykovy a ja nemuzu nez souhlasit :) Je to proste droga!!! :twisted: Ale priznam se, slapu na to jen na rovinkach a kdyz mam volno, mam z toho auta straslivej respekt, do ted jsem ani neridil zadokolku takze v zatackach jezdim vazne opatrne, musim s tim nekam kde je velka plocha a volno abych si mazdicku osahal :)
jinak k cene - prave proto jsem jednal tak rychle, byl jsem nastesti prvni kdo se ozval a jak jsem jiz rikal majitel byl velice pohodovy, spravny a seriozni chlap, rikal mi ze se mu ozvalo asi 5-7 dalsich lidi, dokonce ho chteli preplatit, ale rekl, ze kdyz auto slibil mne, tak ze uz svoje rozhodnuti nechce menit. Taky si myslim, ze byl rad, ze jde auto do rukou dalsiho blazna a milovnika aut :mrgreen: Vtipnou vec mi rikal - ma svyho mechanika, ktery se mu stara o vsechny vozy i firemni a tomu dal za ukol podat inzerat atd. a ten typek pry zblbnul cenu, chtel to tam dat za nejakych 195.000,- Docela mu to verim. No jeste kazdopadne uvidime, v nejblizsi dobe se chystam s milenkou do servisu, aby mi ji poradne prohlidli.

jinak prosim poradte, upravim ten prvni prispevek tak aby se zobrazovaly ty fotky spravne ;) dneska jsem poridil prvni poradne fotky, myslim ze celkem vydarene tak bych je sem chtel uz spravne nahodit, jenom motor zatim nefotim, pac ne ze by se o nej majitel nestaral ale co se tyce cistoty tak je zanedbanej a ja to uplne nesnasim, chci ho mit za kazdou cenu dobre vypadajici a pokud mozno cistej :ugeek:

UPDATE: tak sem na to uz prisel :D v nedeli nahodim nove fotky :!: 8-)

PavelS - me se ze zacatku, kdyz jsem se o MX-5 zacal zajimat, NB libila nejmin a ted se mi libi asi nejvic, ikdyz uz ted vim co si v budoucnu nekdy chci urcite poridit - NC :twisted: Ale zaroven NA je taky uzasna.... Aaaaa clovek proste nevi, podle me se vazne nejde rozhodnout na 100% :geek: ale myslim si ze z cele rady MX-5tek se jedina NB (spis NBFL) da povazovat za vylozene prekrasny auto, hlavne tim jejim cumackem :lol:

pavel260 - ty mas taky cernou? :) ukaaaaz nebo ji mas tady na foru?
Obrázek
www.autobeky.cz - Prodej náhradních dílů, servis a úpravy, mytí a detailing
Dee #4

Příspěvekod Jooki » 25 dub 2010, 13:08

Krásný kauf! Mimochodem, kde jsi ji tedy vyčenichal... Také jsem poslední půl rok strávil hledáním... Mimochodem v Německu na mobile.de by se pod 7000€ určitě nesehnala...
1,6 Silver Blues Obrázek
Jooki

Příspěvekod Pavel260 » 25 dub 2010, 14:10

taky mam cernou :) puvodne je to NB ale predek uz to ma FL, motor 1,8 taky z FL a modry kozeny interier taky z FL :D jeste ty zadni svetla no ;) na foru je ale fotek tam moc neni :roll: to mam v planu v patek neco nafotit muzem udelat nejakej zcuk a neco vyfotit :P
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod Koby » 25 dub 2010, 18:01

Krasavice neukrutná :-))
Free willy2.0
Koby

Příspěvekod Raduna MX5 » 25 dub 2010, 21:01

jo, parádní, ještě porád je na sautu dokonce za 199..ale chvilku byla za 149...si pamatuju ten mail ...sixxkiller... :roll:
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/mazda/mx/7969538
Řídit MX-5 je nejzábavnější činnost z těch, kdy člověk může zůstat oblečenej ;-)
Raduna MX5
Administrátor

Obrázky: 15

Příspěvekod seatik » 26 dub 2010, 00:05

Teda,paradni kousek,koukam ze jezdil i nedaleko mne,divne ze sem si ji nikdy nevsimnul :)
Gratulace pane,vypada opravdu skvostne a rekl bych ze je to i velmi pekna cena ;) :)
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Obrázky: 1

Příspěvekod Dee #4 » 26 dub 2010, 01:03

diky diky chlapi, na kazdeho se dostane :D

jooki - hele uz sem to nekde tady psal, kazdej den jsem stravil na netu tak 2 hodky ze srandy a hlavne z posedlosti hledanim mx-5ky, sauto.cz tipcars.cz cars.cz a sportovnivozy.cz, az jednoho dne na me vykoukla tahle krasotinka =) tak rikam, ty kraso ta je moje, tak jsem odepsal na ten pochybny mail, obratem se mi ozval majiteluv spolupracovnik, ktery mel za ukol dat auto k prodeji, jak jsem psal v prvnim prispevku - pry dokonce spletl cenu a dal tam misto 199t, 149t coz asi docela nastve =D ale majitel byl velice seriozni chlap a rekl, ze jelikoz jsem byl prvni a auto mi slibil, tak uz nebude nic menit, po pravde receno 50t ho asi uz moc nevytrhlo, protoze jezdi v uplne novy Insignii kombi OPC plus ma dalsi 4 auta, misto mx-5 pry bude kupovat mustanga, potrebuje 4 sedacky :lol:
jinak se priznam ze nakupem auta z nemecka nebo jiny zeme jsem se nechtel vylozene srat :|

pavel260 - jsem urcite pro!!! rad se seznamim s dalsima blaznama do aut a hlavne s nekym kdo ma taky mazdicku, jen nevim jak to bude casove, kazdopadne predpokladam ze si taky z Prahy, zejo? :)

koby - dekuju za krasavici, ale nechapu to neukrutna... to bude asi tim mym prisernym citem pro cestinu jak uz si sam vsiml PavelS :lol: :roll:

Raduna - taky dik ;-) ptal jsem se pak na to proc tam hodili novy fotky a jinou cenu a rikali ze je jen zajimalo zda-li by se za tu cenu chytla. A pry chytla =) Dokonce me chtelo par lidi i preplatit.

Seatik - dekuju =) tak musel jsem si spravit naladu kdyz si mi vyfoukl tu tvoji NA :lol:
Obrázek
Dee #4

Příspěvekod seatik » 26 dub 2010, 16:14

Tak za to mi musis jeste jednou podekovat,ze sem TI ji vyfoukl a ze na Tebe zbyl takovy mazel :lol:
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Obrázky: 1

Příspěvekod Pavel260 » 26 dub 2010, 19:30

jj jsem z prahy ;) někdy se sejdem ale kdo ví kdy... mazda zitra jede na diagnostiku tak jsem zvedavej jak dopadne :roll: :?
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod Dee #4 » 27 dub 2010, 01:28

seatik - hele a vis ze mozna i jo :D ;) ikdyz je to tezky rict... vzhledem k ty cene za kterou ta tvoje byla... hey ted si mi nasadil brouka do hlavy - mit na vyber - tvoji NA nebo moji NBFL, kterou vzit (zohlednujeme hlavne cenu, oba vime kolik obe staly ;) )
pavel260 - jasnacka, sem na tom casove taky dost spatne... nejak se tu domluvime :)

jinak kuuciiii, potrebuju vasi help - v patek jedu na chatu uskladnit hardtop, takze uz konecne budu moci uzivat toho hlavniho, o cem mx-5ka je :twisted: zaroven toho chci vyuzit a poradne si mazdicku vypucovat a nacancat :mrgreen: :geek: hlavne chci udelat neco s tim motorem pac ten je na me pekne zas*anej... chci aby poradne zaril :) proto se ptam - jak nejlepe cistit motor? jsou tam totiz videt ruzny kabely a elektricke spoje, tak se bojim na to jit s vodou. Na karoserii vim jak, pneu taky, mam special pripravek na zarivy bocnice pneu, uplne miluju jak to vypada. Dale bych se chtel zeptat jak nejlepe osetrovat a vylestit kola, ty origos mazdacky co tam ted mam by sly hezky vylestit do takovyho polochromu :lol: no a celkem zasadni vec - jak se meje soft top? a co to je vubec presne za material? omlouvam se za stupidni otazky :oops: jsem bohuzel jeste rookie v tomhle :roll:

jinak jsem ode dneska oficialni majitel mx-5ky, prihlaseni auta bylo docela dobrodruzstvi :lol:
Obrázek
Dee #4

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora