cavan píše:zariadenie na vymenu naplni?? jama/zdvihak/rampa, vanicka/rozrezana bandaska na odchyt stareho oleja, nejake kluce, kluc na olejovy filter, pumpicka na olej/vacsia striekacka s hadickou (na diff a prevodovku), rukavice, handra.. u mna by s tym nebol problem, ale garaz mam pri NMnV takze asi zbytocna cesta.. mozem ked tak pozicat kluc na olejovy filter.. ale stoji asi 5€ tak si mozes aj vlastny kupit ked tak.. inak niekde pri letisku su nejake garaze na samoopravu.. maju tam aj naradie..
drzko píše:Pochtli, na tej modrej co bola si mal na jesen na predaj? Myslim ze sme spolu vtedy aj volali a riesili ze ju dojdem kuknut, ne?
Tam sa mi strasne zapacili a zacal som ich zhanat..
Vies poradit nejake gumy? Zatial mi najlepsie vychadzaju podla testov Continental ContiSport 5, ale vlastne skusenosti zatial nemam..
cavan píše::D ta pumpicka je len na plnenie diffu a prevodovky.. neviem si moc dobre predstavit ako inak by si dostal olej do skrine.. ale inak hej.. da sa to aj bez jamy, kluca, atd.. ale s nimi je to pohodlnejsie a nebude pri vymene nadavat ako rumunsky tankista..
Pochtli píše:drzko píše:Pochtli, na tej modrej co bola si mal na jesen na predaj? Myslim ze sme spolu vtedy aj volali a riesili ze ju dojdem kuknut, ne?
Tam sa mi strasne zapacili a zacal som ich zhanat..
Vies poradit nejake gumy? Zatial mi najlepsie vychadzaju podla testov Continental ContiSport 5, ale vlastne skusenosti zatial nemam..
Jj, na té byly.. Jaký mají přesný název a označení? Jaksi jsem si to zapomněl poznamenat. Kupoval jsem na to Bridgestone Turanza (mám dojem EB300 nebo tak nějak) a k otestování jsem nakonec zas tak moc příležitostí neměl.
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot] a 130 návštevníků