Drzko: NBFL 1.8 po smrti

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Drzko: NBFL 1.8 Camel

Příspěvekod drzko » 10 bře 2014, 11:59

cavan píše:zariadenie na vymenu naplni?? jama/zdvihak/rampa, vanicka/rozrezana bandaska na odchyt stareho oleja, nejake kluce, kluc na olejovy filter, pumpicka na olej/vacsia striekacka s hadickou (na diff a prevodovku), rukavice, handra.. ;) u mna by s tym nebol problem, ale garaz mam pri NMnV takze asi zbytocna cesta.. mozem ked tak pozicat kluc na olejovy filter.. ale stoji asi 5€ tak si mozes aj vlastny kupit ked tak.. inak niekde pri letisku su nejake garaze na samoopravu.. maju tam aj naradie..

prave ta jama/rampa je problem, doma mam len garazove statie a netolerantnych susedov ktori by pindali keby som tam servisoval auto :x

ako na starom aute (Fabia) som olej zvykol menit, ale len motorovy a nechcem to na Mazde prvy raz robit sam, preto sa pytam..

ta operacia so striekackou a hadickou pri diffe a prevodovke mi trochu nahana strach :)

whisper dik, odpisal som Ti
1.8 NBFL
drzko

Příspěvekod kousmen » 10 bře 2014, 12:08

Šmarja, takový NASA vybavení není třeba. Nemám ani klíč na filtr, ani jámu nebo rampu a ani hadičku s pumpičkou, rukavice ani hadr a všechno šlo. :)
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod Vavris » 10 bře 2014, 12:42

ani nechcu vědět, jak moc byly tvé ruce kluzké :lol:
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod cavan » 10 bře 2014, 13:25

:D ta pumpicka je len na plnenie diffu a prevodovky.. neviem si moc dobre predstavit ako inak by si dostal olej do skrine.. ale inak hej.. da sa to aj bez jamy, kluca, atd.. ale s nimi je to pohodlnejsie a nebude pri vymene nadavat ako rumunsky tankista.. :D
EX - (NBFL 1.8 VVT PHOENIX, HT, S2K seats, GV lip, Vmaxx, cooling plate, frame rails)
IN SERVICES - NBFL 1.6 NEVADA powered by LPG

vyroba frame rails, cooling plate (info po SZ)

www.aliiscolores.com
cavan

Příspěvekod Pochtli » 10 bře 2014, 13:33

drzko píše:Pochtli, na tej modrej co bola si mal na jesen na predaj? Myslim ze sme spolu vtedy aj volali a riesili ze ju dojdem kuknut, ne? :)
Tam sa mi strasne zapacili a zacal som ich zhanat..
Vies poradit nejake gumy? Zatial mi najlepsie vychadzaju podla testov Continental ContiSport 5, ale vlastne skusenosti zatial nemam.. :?

Jj, na té byly.. Jaký mají přesný název a označení? Jaksi jsem si to zapomněl poznamenat. Kupoval jsem na to Bridgestone Turanza (mám dojem EB300 nebo tak nějak) a k otestování jsem nakonec zas tak moc příležitostí neměl.
NB 1.8 -> NB 1.6 -> NBFL 1.8 -> NB 1.6 Miracle (2000)
Toyota Avensis kombi 2.0 VVTi (2005)
Suzuki Swift 1.3 (1999)
Pochtli

Obrázky: 3

Příspěvekod drzko » 10 bře 2014, 13:53

cavan píše::D ta pumpicka je len na plnenie diffu a prevodovky.. neviem si moc dobre predstavit ako inak by si dostal olej do skrine.. ale inak hej.. da sa to aj bez jamy, kluca, atd.. ale s nimi je to pohodlnejsie a nebude pri vymene nadavat ako rumunsky tankista.. :D

toto prave, nechcem to auto znenavidet este skor ako na nom poriadne zacnem jazdit :D

Pochtli píše:
drzko píše:Pochtli, na tej modrej co bola si mal na jesen na predaj? Myslim ze sme spolu vtedy aj volali a riesili ze ju dojdem kuknut, ne? :)
Tam sa mi strasne zapacili a zacal som ich zhanat..
Vies poradit nejake gumy? Zatial mi najlepsie vychadzaju podla testov Continental ContiSport 5, ale vlastne skusenosti zatial nemam.. :?

Jj, na té byly.. Jaký mají přesný název a označení? Jaksi jsem si to zapomněl poznamenat. Kupoval jsem na to Bridgestone Turanza (mám dojem EB300 nebo tak nějak) a k otestování jsem nakonec zas tak moc příležitostí neměl.

su to disky z 2002 Miata Special Edition, presny nazov ale neviem, 16x6,5, vaha tusim 8,2 kg
1.8 NBFL
drzko

Příspěvekod kousmen » 10 bře 2014, 14:28

Převodovku jsem naplnil tak, že valvoline olej má z hrdla vytahovatelnou hadičku takových 10cm a tak stačilo mít auto na kozách, vsunout butylku s olejem mezi převodovku a tunel a nasměrovat to do správnýho otvoru...
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod MAXsport » 10 bře 2014, 15:31

Přesně tak, já nemám žádnou pumpu a stačilo tohle a 2m hadička, kterou jsem nasunul na tu v pixle a jebath ;) pixlu jsem pověsil někam do motoráku a čekal než se vyplní ;) to samé diff :)
MAXsportpneu.cz závodní pneumatiky s homologací na silnice
Polyspeed silentbloky pro MX-5 - Group buy polyurethanové silentbloky s různou tvrdostí pro MX-5
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod cavan » 10 bře 2014, 15:46

sposobov je vela.. ja som v podstate povedal ako som to robil ja.. viem presne mnozstvo ake tam slo, a nemusel som nic nikde vesat atd.. netvrdim ze moj sposob je spravny.. ;) pouzil som to co som mal po ruke..
EX - (NBFL 1.8 VVT PHOENIX, HT, S2K seats, GV lip, Vmaxx, cooling plate, frame rails)
IN SERVICES - NBFL 1.6 NEVADA powered by LPG

vyroba frame rails, cooling plate (info po SZ)

www.aliiscolores.com
cavan

Příspěvekod drzko » 10 bře 2014, 16:46

Ja potrebujem taky sposob, aby som neublizil ani autu, ani sebe, ani svojej penazenke :D
Preto sa pytam ci mi s tym vie niekto helfnut,chcem sa to naucit nech to mozem dalsie razy robit sam.
1.8 NBFL
drzko

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora