Mazda MX-5 Chameleon +

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Mazda MX-5 Chameleon +

Příspěvekod whisper » 17 čer 2014, 17:49

Vitaj :) S tym listkom za stierač som ťa prepadol ja, parkoval som so svojou MX-5 vedľa teba pri Apolle... Na Babe sme boli akurát minulý víkend, ale zopakovať to by nemal byť problém - stretká dohadujeme tu: viewtopic.php?f=3&t=1821&p=65312 , prípadne si dávame echo cez Facebook či telefonicky.

Je pravda, že v BA a okolí je dosť majiteľov MX-5tiek, lenže niektorí z nich nemajú záujem prísť na fórum a dohodnúť sa na stretnutí. Takže preto nám vyšlo 8, keď sme rátali, koľkí sa poznáme osobne.
Ponúkam celý sortiment produktov SkidNation so zľavou pre členov - napíšte správu.

Radosť je moje palivo.
whisper

Obrázky: 6

Re: Mazda MX-5 Chameleon +

Příspěvekod IvanL » 23 čer 2014, 19:07

Problem s tym, že ostatni s mx 5tkami neprajavuju zaujem je tn, ze sa neda sem v podstate registrovat, pokial sa nenapsie administratorovi a to vie asi malokto. :cry:

Mimo toho poznate nejake automechanika, ktori sa venuje aj mx 5 tkam? momentalne sa mi stava to, ze auto akoby sa v zapche prehrievalo a vypne mi motor. Musim pockat cca 20 min aby zase naskocil. Chladenie aj ventilator je OK. Dal som to mojmu automechanikovi, ale tennema na mx 5 diagnostiku, ale mysli si, ze to je nejake cidlo, ak nenajdem niekoho resp. lacnejsiu alternativu tak skocim do original servisu.
IvanL

Předchozí

Zpět na Krásky členů fora