KarolKo píše:Jirka píše:Ahoj!
velká gratulace ke koupi! Osobně bych se asi vzdal toho chromového rámu okolo čelního okna, to je na mne trošku moc
ale limitovka je limitovka.
Ono to "naklonění", jak píšeš, nebo spíše nenaklonění jednoduše pramení z toho, že NA a NB jsou přece jen zatím početnější. A taky z toho, že častěji řeší mezi sebou své problémy, svá auta znají do posledního šroubku, to je ostatně patrné i tady na fóru - a nemyslím to nijak špatně, prostě to tak je Ale stále je to více o lidech, než o tom, v čem jezdí...[/qu
Jirko, díky tobě a i dalším za sdělené názory a pocity, ať už jsou jakékoliv. Předpokládal jsem, že tahle limitovaná série bude vyvolávat dost rozdílné reakce a pocity, hlavně pro ten chromovaný rám kolem čelního skla. Já ale mám ke chromovaným doplňkům nějaký bližší vztah, dával jsem je na každé auto, které jsem kdy měl, a proto mně nevadí, naopak. Ale plně chápu "opačné chutě" - já bych si zase nikdy nepořídil např. modrou. Ještě, že ale máme každý jiný vkus. Ale, přesně jak říká Jirka, je to o lidech v tom autě a já jsem díky předchozí mazdici získal už dost přátel, za kterými je mi příjemné jet i 150 km na společnou i krátkou vyjížďku (že, Milošové I a II alias MXfanda a Greenman a další).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 133 návštevníků