Zásadní poznatek, který vy asi znáte, ale pro mne je nový - to auto je silně návykový
Čím dál víc mě přestává bavit jezdit s klasickým autem a kdy můžu, tahám na procházku miatu. Horší je, že návykovost se projevuje nejen na straně řidiče, ale i na straně spolujezdců, kterých je výrazně více než jeden. Takže střídavě vozím sedmiletou dceru, ženu, neteře a další blízké i neblízké příbuzné. To bohužel ubírá mě klid a autu ještě zvyšuje současnou dýchavičnost - myslím, že bohatě by jí stačila moje kila... ale co, třeba se tak rozšíří počet majitelů. Překvapilo mě, že do tak malýho auta se vejde i člověk s ortézou a do kufru v klidu francouzský hole, takže až si vaše partnerka urve vazy v Itálii na horách, můžete jí vyvenčit i jinak
Sedmiletá dcera ji taky definitivně překřtila na Bezzubku, protože prý vypadá stejně. Kdo nezná, můžete googlovat nebo kouknout na Jak vycičit draka...
Možná na tom něco je...
Plánoval jse původně na autě už nic neměnit a už vůbec nic nedělat s podvozkem, jenže... včera jsem sehnal skoro nejeté koni sporty i s pružinami za půlku ceny, takže jsem neodolal. Na víkend už budou na autě, tak potom přidám zase nové fotky a tiše doufám, že si to moc nesedne na zem...