Robo96 píše:stalo sa to asi takto. vo vracacke mi ustrelilo zadok a trafil som zadnym pravym kolom obrubnik (isiel som vo svojom pruhu), ktory nas hned otocil smerom na protisvah ktory bol popri ceste, na nasu smolu tam bola zrovna aj vyvysena skala, ktoru som trafil pravym prednym a ta nas nejak za pomoci stromcekov otocila na strechu. nekonalo sa kotulanie ani suchanie po ceste. cele to trvalo mozno 5 sekund, v tom case som nestihol pomyslet na nic ine len na "a kurva" a boli sme na streche. ja som vyviazol bez zranenia, drzal som pevne volant a pasy podrzali v sedacke. Spolujazdec bohuzial asi nedrzal madlo dveri a mozno sa snazil instinktivne prichytit strechy, ked sme sa otacali alebo nieco ine a buhuzial doslo k zraneniu ruky, co ma na celej tej situacii trapi najviac. takze sa to bude riesit este dalej. ram podrzal ale uz by sa normalne pouzit nedal, bol posunuty na stranu a patky pri pasoch boli poohybane.
dalsie auto zatial neriesim, musim pockat ako to cele dopadne, ale ak tak uz jedine civilne NAcko.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 208 návštevníků