No.
Ako som písal už aj na fb page, auto je po smrti.
Pri obchádzaní áut stojacich za autobusom na zastávke som dostal ranu na pravú stranu od chlapíka, ktorý sa nepozrel do späťáku a vybočil zrovna keď som bol na jeho úrovni.
Ustrelil mi zadok a snažil som sa to ešte vychytať, dvakrát som to zrovnal, tretí krát už som to už nedal a auto išlo skokom do priekopy. Dvakrát cez strechu, zlomil som po ceste dva betónové stĺpiky a celkom slušne to tam pooral.
Mal som zapnutý pás, v aute bol Nardi Classic volant a Cybul rollbar. Takže som to absolvoval bez preplesku airbagom. V podstate sa mi vôbec nič nestalo, mám par odrenín na ramenách ako som sa kotúľal cez kríky a pár škrabancov na hlave. Celkovo sa hasiči aj záchranári zhodli, že je celkom zázrak že som z toho odišiel po vlastných a nemohli uveriť, že nemám nič zlomené a pod. Rollbar mi zachránil život.
Nejaké fotky:
Dnes má prísť likvidátor, tak uvidíme čo na to povie, počkám potom na vyjadrenie z poisťovne. Chcel by som to buď rozpredať a kúpiť druhú, asi zase NBFL Sportive, alebo kúpiť nejakú 1.6 soc výbavu a prehádzať do nej diely čo sa budú z tej mojej dať použiť. Motor, diff aj prevodovka by mali byť v pohode, brzdy a interiér viacmenej tiež.
Otázka na publikum, ak by som zohnal 1.6 s klímou, dá sa tá klíma napasovať na 1.8 motor, alebo je to úplne iné?