Tááákže po menší odmlce jsem zpět
!!! Plán na jaro je nahodit čtyřklapku, vytáhnout podložky na zadní nápravě a při tom rovnou vyměnit ložiska, dále tu máme olej Miller oils či jak se to jmenuje v té nej specifikaci, kterou Vavris tak vychválil, pak ještě kosti stabilizátoru vyměním a uvidíme co to bude dělat. Pokud čtyřklapka pojede jak má, tak v dubnu kdy budu skoro měsíc pryč dostane tata bojový úkol a to nechat vyrobit přírubu k té čtyřklapce a vyleštit sací kanálky. Jo a ještě před tím ta slíbená mot. brzda a pak v květnu podruhé po instalaci. Pak mám sadu na opravu drobných poškození laku, takže chci tu mou leštěnku mít ještě opticky vyleštěnější (jestli to teda ještě vůbec je možné
).
Jinak letos plánuju jet s tatou nějaký okruh přes alpy, začátek v muzeum porsche v Německu a pak směr Švýcary do Davosu a odtud alpské průsmyky. Osobně chci projet Grossglockner a hlavně Stelvio. Zbytek nechám na tatovi co bude chtít vidět/projet. Takže pokud máte nějaké tipy a osobní zkušenosti sem s nimi!!
No a jinak se hlavně těším na klasické vyjížďky za poznáním beskydských zatáček s Vavrisem za prdelí anebo občas i před čumákem
A také nesmím zapomenout na kochací vyjížďky s TOMem a jeho sluníčkem sedmitečným, Radepem, Vavrisem, Martinem71, Kubou, Adixem (tý jo nás tu ale je celkem dost v okolí
) no snad jsem na někoho nezapomněl.
Jinak pro oživení přikládám foto s názvem "v obležení strojů" prosím omluvte opravdu příšernou kvalitu...
MX-5 forever...