Daveho ex NA 1990,nyní NC1 1.8 2006

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Daveho NA 1990

Příspěvekod Pan Černý » 18 kvě 2012, 19:31

Tak to sis vybral dobře. Bavorák by tě sežral jen v benzínu a barchetta je parodie na miatu :-)
Ale s tou spotřebou a pomalou jízdou to moc nepřeháněj, takhle si tu ovladatelnost moc neužiješ.
Pan Černý

Příspěvekod jardaj. » 18 kvě 2012, 20:05

Já nevím jestli mám ještě psát protože v podstatě budu tvrdit to co ostatní. To auto sis vybral ty, prohlížel jsi to, a pokud tomu nerozumíš měl sis vzít někoho, kdo by ti řekl co to bude dál obnášet. To je tvůj problem. Nemůžeš čekat že auto určitého stáří bude jako nové. Jestli nemáš peníze tak máš 4 možnosti, prodat, nebo najít si brigádu a přivydělat si, nebo si co nejvíce udělat sám, a pak taky nejezdit a na auto se chodit dívat do doby než na to budeš mít. Možnost 3 vylučuji i když Tě neznám, ale myslím že seš schopen auto umýt nebo nějakou maličkost možná opravit. Nejsem tu dlouho, ale co jsem si všimnul tak třeba oproti mazda clubu je tady vyšší úroveň a ti kluci jsou schopni si udělat hodně věcí sami nebo s kamarádama a hlavně problemy konzultují tady, od toho to taky je se takhle sdružovat v komunitě lidí se stejným zájmem. Je nás dost co máme aut více a o to je to náročnější. Je tady studujících více a jsou k tobě ve srovnatelné situaci a řeší to jinak, ne aby se zde vyplakávali. Už to tu někdo psal a tak to zopakuju. To že se svezeš je taková odměna za to, co pro to děláš, a když to děláš dobře a poctivě tak se ti to vrátí !
jardaj.

Příspěvekod bmxdave » 18 kvě 2012, 20:43

Pan Černý píše:Tak to sis vybral dobře. Bavorák by tě sežral jen v benzínu a barchetta je parodie na miatu :-)
Ale s tou spotřebou a pomalou jízdou to moc nepřeháněj, takhle si tu ovladatelnost moc neužiješ.

Tak sem tam ji vytočím nebo do zatáčky vletím rychle ale ne často, to bych se fakt nedoplatil :) jinak jezdím s tím pomalu i proto že se auto tak neopotřebovává (brzdy, na špatných silnicích tlumiče atd.)
bmxdave

Obrázky: 1

Příspěvekod bmxdave » 18 kvě 2012, 20:48

jardaj. píše:Já nevím jestli mám ještě psát protože v podstatě budu tvrdit to co ostatní. To auto sis vybral ty, prohlížel jsi to, a pokud tomu nerozumíš měl sis vzít někoho, kdo by ti řekl co to bude dál obnášet. To je tvůj problem. Nemůžeš čekat že auto určitého stáří bude jako nové. Jestli nemáš peníze tak máš 4 možnosti, prodat, nebo najít si brigádu a přivydělat si, nebo si co nejvíce udělat sám, a pak taky nejezdit a na auto se chodit dívat do doby než na to budeš mít. Možnost 3 vylučuji i když Tě neznám, ale myslím že seš schopen auto umýt nebo nějakou maličkost možná opravit. Nejsem tu dlouho, ale co jsem si všimnul tak třeba oproti mazda clubu je tady vyšší úroveň a ti kluci jsou schopni si udělat hodně věcí sami nebo s kamarádama a hlavně problemy konzultují tady, od toho to taky je se takhle sdružovat v komunitě lidí se stejným zájmem. Je nás dost co máme aut více a o to je to náročnější. Je tady studujících více a jsou k tobě ve srovnatelné situaci a řeší to jinak, ne aby se zde vyplakávali. Už to tu někdo psal a tak to zopakuju. To že se svezeš je taková odměna za to, co pro to děláš, a když to děláš dobře a poctivě tak se ti to vrátí !

Jasně že je to můj problém. Zase tak špatně na tom finančně nejsu :)
bmxdave

Příspěvekod Lukáš MX » 18 kvě 2012, 21:28

Kdybych ti řek co to stálo mě tak nebudeš věřit a na tom autě to neni vidět prostě to je koníček
Obrázek
Lukáš MX

Příspěvekod jardaj. » 18 kvě 2012, 21:42

Jen abys netahal peníze z tatíka. A žes nekoupil cos uváděl buď rád, ale opravdu, nebudu opakovat co tu už bylo uvedené a já s tím souhlasím. Nepouštěj se do věcí který nejsou nutný a urči si pořadí priorit. Nebuď tragéd a ber to s nadhledem, hlavně zdravíííííííííí
jardaj.

Příspěvekod bmxdave » 18 kvě 2012, 23:04

Lukáš MX píše:Kdybych ti řek co to stálo mě tak nebudeš věřit a na tom autě to neni vidět prostě to je koníček

Stála tě kolem 3000 ne? a jinak tys měl výhodu že jsi mechanik a máš dílnu ;) ale jako v pohodě prachy se vždycky seženou kdyby byl nějaký větší problém ale myslim že by neměl aspon ted v brzké době teda :oops:
bmxdave

Příspěvekod bmxdave » 18 kvě 2012, 23:18

Ide to jak motokára :lol:
Přílohy
DSC01413.JPG
bmxdave

Příspěvekod Winie » 19 kvě 2012, 09:59

dave dave... ty ses proste pacos :lol: chvili tady tvrdis jak te to auto rujnuje, pak tu zas pises ze o penize nouzi nemas.... tak co si vybrat. hele ja zatim jeste taky studuju, mam dve auta, pritelkyni a uzivim to. je fakt ze se musim hodne otacet a prazdniny neznam uz aspon 8 let a stejne nemam to co bych si predstavoval. takze bud rad ze mas v garazi to nejlepsi co sis mohl poridit v pomeru cena/kvalita, jezdi a nerozciluj se tady nad tim, ze je ohnuty kolo, coz je otazka 200.
jen pro predstavu. ja si nechaval rovnat kolo co vypadalo takhle(verili byste ze ja, kterej fotim kazdy hovno na aute, nemam fotku toho kopnutyho kola?):
Obrázek
a opravilo se tak ze bys nepoznal ktery z tech kol bylo kopnuty a stalo to 500,-- ;)
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Příspěvekod Lukáš MX » 19 kvě 2012, 12:45

jo staála ale to co to dál sežralo tak to je nesmysl :)
Obrázek
Lukáš MX

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora