Pan Černý píše:Tak to sis vybral dobře. Bavorák by tě sežral jen v benzínu a barchetta je parodie na miatu
Ale s tou spotřebou a pomalou jízdou to moc nepřeháněj, takhle si tu ovladatelnost moc neužiješ.
jardaj. píše:Já nevím jestli mám ještě psát protože v podstatě budu tvrdit to co ostatní. To auto sis vybral ty, prohlížel jsi to, a pokud tomu nerozumíš měl sis vzít někoho, kdo by ti řekl co to bude dál obnášet. To je tvůj problem. Nemůžeš čekat že auto určitého stáří bude jako nové. Jestli nemáš peníze tak máš 4 možnosti, prodat, nebo najít si brigádu a přivydělat si, nebo si co nejvíce udělat sám, a pak taky nejezdit a na auto se chodit dívat do doby než na to budeš mít. Možnost 3 vylučuji i když Tě neznám, ale myslím že seš schopen auto umýt nebo nějakou maličkost možná opravit. Nejsem tu dlouho, ale co jsem si všimnul tak třeba oproti mazda clubu je tady vyšší úroveň a ti kluci jsou schopni si udělat hodně věcí sami nebo s kamarádama a hlavně problemy konzultují tady, od toho to taky je se takhle sdružovat v komunitě lidí se stejným zájmem. Je nás dost co máme aut více a o to je to náročnější. Je tady studujících více a jsou k tobě ve srovnatelné situaci a řeší to jinak, ne aby se zde vyplakávali. Už to tu někdo psal a tak to zopakuju. To že se svezeš je taková odměna za to, co pro to děláš, a když to děláš dobře a poctivě tak se ti to vrátí !
Lukáš MX píše:Kdybych ti řek co to stálo mě tak nebudeš věřit a na tom autě to neni vidět prostě to je koníček
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 3 návštevníků