Minuly tyzden sa provizorne mxka doskladala a s potesenim mozem konstatovat, ze zatial to vyzera ze vsetko funguje ako ma.
cez tyzden som nahodil novu strechu a ked som zhodil ochranne papiere z okna, tak som zistil ze zips je zle prisity a je tam asi 15cm diera, cize strecha pojde opat dolu na reklamaciu.
S autom som bol aj na geo, odklony 2,5, zaklon 5, 0 zbiehavost predok, odklon 2, a mala zbiehavost zadok.
Najazdil som cca 200km a zatial mozem povedat ze 595rs pro su tichucke jak jarny vanok, ostre zakruty som este nejazdil kedze je tu stale zima.
Vcera sa podarilo uvarit aj nerez vyfuk 2,5" potrubie, magnaflow koncak bez stredoveho tlmica. Zvuk prijemny, trochu hlucnejsi ako Cobalt so seriovym potrubim. Ziadne dunenie, ak treba vie to ist aj potichu. Pocitovo sa aj trochu odzatkoval motor, lepsie to taha v celom spektre. Provizorny vyfuk co som daval zo srotaku bol mozno moc restriktivny.
v podstate cakam uz len na dolakovanie ramu a vyztuh aby sa mohlo vsetko doskladat na 100% a na ceste su male OE flery na docasne zakrytie nemcom napadnutych lemov.