miata von igor

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: miata von igor

Příspěvekod Igor » 21 dub 2015, 18:15

Tak sem dojezdil..

Cose stalo. Krasny slunny odpoledne,nejlepsi kus cesty co v okoli znam(kanice-babice ),najetou ji mam 100x.
Levotociva zatacka,jeli sme na 3ku,nijak krvelacne rychle,ale svizne.z protismeru dodavka,borec hodne na stredu silnice,mozna i za,ja taky na stredu.povolil sem ke krajnici,brzdy,pisek listi bordel na okraji a hrk do zmoly..

Nikomu se nic nestalo,az na mazdu.

Damage: urvanej polskej lip a trefi sem prahem prachnivej parez.prah je na vyvareni,jinak podvozek vypada v cajku.nosniky bez jedinyho skrabanca. Dvere bez poskvrnky.Vytahl nas bagr,odjeli sme po vlastnich,auto jelo normalne.Povezu to o vikendu k mechosovi,tak nato kouknem. Su rad,ze nemam prahy shnily a zeto zvladl takhle pobrat.

Resume:auto nachvilu odstavim.a budu davat vic bacha.a to i vy ostatni.hlidat bordel u kraji cesty a v uzkejch cestach jezdit jak duchodce:)...
Jak rikam cestu mam najetou snad nejvic ze vsech a jel sem poni uz xkrat rychleji..no a najednou to nevyslo.zcista jasna
Takze tak
Přílohy
20150421_151509-2.jpg
Igor

Příspěvekod Pelko » 21 dub 2015, 18:20

to či máš prah hnilý uvidíš až keď ho otvoríte :)
Mali ste štastie v neštastí, vpodstate sa nič nestalo. Ak by to skončilo strechou naopak, tak je to prúser.
Prajem rýchlu a bezproblémovú opravu
Pelko

Příspěvekod Igor » 21 dub 2015, 18:23

pravdu mas ve vsech bodech.do zmole sme padli ve 30km/h max.
Igor

Příspěvekod hroche » 21 dub 2015, 20:31

trochu mi to připomíná mě před dvěma roky. taky jsem na začátku sezony zkončil ve škarpě.
jen tak mimo co to je za kola co máš na autě?
hroche

Příspěvekod Igor » 21 dub 2015, 20:37

weds tc 05 14ky...su rad,ze v tom nejsu sam. pripadam si jak skolak s cerstvym ridicakem
Igor

Příspěvekod Dejvid » 22 dub 2015, 22:11

Neboj, nejseš v tom sám. Já letos zahájil první sezonu s MX, před tím jsme na autě strávili víc jak 2 týdny práce a spolklo dost peněz (rozvody, spojka, nosníky) a pak jsme jeli do Sosnové, kde jsem auto pujčil jedné nejmenované osobě a sedíce na místě spolujezdce jsme s Majdou za jednou zatáčkou tak jako z šikma vyletěli z tratě, rána to byla fakt natvrdo, že jsem se skoro bál vystoupit a toho co uvidím, že z auta zbylo.. A ve výsledku to skončilo do půlky odřeným nárazníkem, rozhozenou geometrií, na pravé straně sražená spodní hrana prahu a ztráta skoro všech příchytek na nárazníku ;) Hlavní je, že se nikomu nic nestalo tak s chutí do práce, sezóna ještě pořádně nezačla ;)
Dejvid

Příspěvekod kousmen » 23 dub 2015, 18:17

Šmarja, to jsem rád že žiješ. :shock: Mazdě se teda prakticky nic nestalo. S opravou prahů se počítá u každýho NA i když se o ně neopře a polskej lip si nic lepšího nezasloužil. :D Takže když to tak sečtu, jsi vlastě šťastnej člověk. Nechť nás všechny v krizovkách doprovází štěstí, který při tobě stálo. :P
Zápis v deníku miataře by zněl asi takto. Jízda 634, 634. vyjímečný zážitek za volantem - z prdele klika. :)
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod Igor » 28 dub 2015, 21:07

Dík klucí za podporu. Byla to moje první "nehoda" a to už nějakej pátek jezdím. Zpětně su zato aji rád, jak říkáte mohlo to dopadnout všeljak. A kousmenovo resumé je pravda pravdoucí :)).. Rozlámaný kusy lipu nechám na nárazníku jako připomínku, do doby než vymyslím něco novýho :).. jinak do servisu zítra.

Prahy se daj někde koupit nový, nebo to mám tlačit přes klempířa? foto nemám,ale je vzitej po dvou třetinách své délky a v jednom místě poměrně hluboko. Technik mi určo něco navrhne, ale rád poslechnu názor ostatních.
Igor

Příspěvekod Igor » 28 dub 2015, 21:11

joa neví někdo kde nechat zrepasovat kola? žádná fušařina ale:).. v okolí brna? jedno se bude možná muset i rovnat, to nevím jistě
Igor

Příspěvekod kousmen » 01 kvě 2015, 18:19

Nevím jestli to ještě funguje, protože stránky mají zrušený, ale v Brně byla firma Aluservis. Akorát občas bývá problém spravovat kvalitní kola jako jsou Wedsy, tak snad je máš v cajku...
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora