nejake novinky o ktorých stojí za to sa rozpísať ....stále som lenivý spraviť exhintake a zvody
(možno zajtra
)
v stredu došli framerailsy of cavana (presnejšie mi ich doniesol-tomu hovorím servis
)...tu sa musím zastaviť a fakt pochváliť super spravenú robotu. na prvý pohľad boli super no pri montáži na 2 autá nenastal jediný problém. obi 2 NAčka, jedno 1.6 92 a moja 1.8 94.... či už ide o držiaky trubiek alebo samozne raily, či umiestnenie dier ktoré nie sú cez úchyt sedačky, všetko uplne super a môžem vrelo doporučiť, aj keď už asi žiadne nemá a neviem či plánuje ďalšiu výrobu, ale myslím že nebudem jediný čo pochváli takže záujem by mohol byť
Takže jednička s hviezdičkou
jazdu s nimi som si celkom užíval auto je zase raz o level inde je stabilnejšie a ako kamarát povedal "I have more confidence in that car now", inak povedané, fakt viete čo sa s autom deje...
posledný týždeň som si pomaličky začal robiť kryt svetla so sacím otvorom....použil som JB weld ako lepidlo tak aj na vyplnenie... konečný výsledok super, dnes odmerané teploty pred filtrom, pred tým to bolo okolo 40stupnou dnes večer 8stupnou - prakticky vonkajšia teplota takže super, netreba spochybňovať účel a význam.
ostáva mi spraviť odtienenie, plán je použiť lexan a následne podľa toho spraviť diel z karbónu....ale nemám peniaze ani lexan a momentalne ani žiaden karbón
takže možno inokedy....kryt svetla potrebuje ešte rozleštiť nejako som tomu nevenoval extra pozornosť takže lesk je odlišný od kapoty ale v zásade aj farba je mierne iná takže je to jedno(možno to vďaka tomu nebije tak do očí)
na záver jedna podvečerná fotka na odchode domov, framerailsy som dnes montoval u kamaráta, hodnotím ako super rozhodnutie trepať sa 40km k nemu kedže má v garáži jamu
....a tí čo to chcú robiť samy, nerobte, fakt si niekoho zavolajte na to, pokecajte si ....je to rýchlejšie a aj možete spoločne nadávať