Progres opravy:
Na aute se maka a maka (v servisu)
Dif jako novej, osetrenej proti korozi, stav hrusky asi 90%, zadny osoupaniny nebo dokonce vylomeny zuby
Zadni naraznik nastesti novej byt nemusi, takze se jen drobatko zavari a nalakuje, rovnou necham nalakovat i predni (moje blbost - no comment)
Kdyz uz to je cely rozebrany, tak jsem vzal novou spojku, i kdyz ta stara nebyla nijak extra spatna, ale chcije tama olej, tak stejne - kdyz uz je to dole
, a zajivmavy je, ze na ILu je vyrobce uveden Nippon, a prisla mi Exedy
No nestezuji si
http://ilmotorsport.de/shop/article_detail.php5?aid=1148&oid=2&depth=0&page=1&count=43&PHPSESSID=850f75a4083f81f52d9820c79ff7b981Spodek je docela sezranej, ale bouzel uz nejsou finance na to, protoze musim koupit jeste plaste pristi mesic, abych nejel na Sicilii se slickama
Pristi rok, pokud vsechno pujde aspon relativne dobre, tak je v planu plecharina (prahy, lemy) no a osetreni naprav zespodu - celyho spodku vlastne.
Jeste jak auto bude opraveny, tak uz na nej doma cekaji GreenStuffy, ktery budou hryzat do novych Coated Brembo kotoucu.
Pak snad uz jen sehnat zadni dil strechy, nekde to nechat presit (tj sundat platno cely
a dat je zpatky
) ale to asi pres zimu az bude nahozenej HT.
A potom budu absolutne happy
Nez me napadne neco dalsiho
- Nova
- Stara spojka
- Sezranej spodek
- Starej kus difu