Za poslední 2 týdny se toho událo celkem dost, jen není čas sepisovat deník. Nicméně jsem zvednul zadek a kompletně ho odstrojil. V rámci možností vybrousil rez z kastle, ošetřil proti korozi a stříknul voskem, takže celý auto je už ošetřený. Mezitím jsem rozložil nápravu na prvočinitele, spojovák a brzdiče odvezl do zinkovny, nápravnici, ramena a pár dalších věcí na opískování a mezi tim se ještě pustil do diffu. Trochu počistit, natřít litinovopu část, nový simerinky a přelisovaný silentbloky za silenty IL Motorsport. Pak jsem se pustil do natírání nápravy, zalisoval jsem nový silenty opět IL motorsport, vrobil jsem brzdovou trubku na nápravnici a spoustu dalších věcí... Teď mám vše v garáži na hromadě připravené na montáž, čeká mě pár pracovních víkendů jinde, tak se to trochu zbrzdí. Ale vše je připravené, složim brzdy a může se všechno naskládat do auta
A ještě jsem si udělal radost, využil nabídky člena gb3313 (tímto bych mu chtěl poděkovat za nabídku a rychlé odeslání) a pořídil zánovně vypadající mlhovky, tak jsem hned skompletoval nárazník. Vypadá to parádně