Konečně jsem se dostal k provedení "foamectomy", takže jsem odlehčil auto o pár gramů molitanu a udělal si tak o maličko víc prostoru. Vykuchal jsem toho poměrně dost, a místo ke stropu se, dle mě, moc nezlepšilo. Spíš to teď lépe vede. Největší radost z celé akce mám však z toho, že se mi při rozebírání povedlo rozchodit posuvné lišty, tudíž mi to nyní povolí jít až úplně na doraz dozadu. Nevím co tam bylo špatně, ale hádám, že jsem teď o 1 - 2 stupníky víc vzadu a je to hned nové auto
.
Otázka... Neřešil už někdo a je vůbec řešitelné dostat páku ruční brzdy na druhou stranu? Klidně za cenu zrušení té prostřední konzolky? Netuším, jak to vypadá pod tapecírungem. Jestli tam není nějaká speciální díra přímo v kastli. Je to asi poslední věc (menší volant objednán), která mě "rozčiluje" stran prostoru v interiéru.
V příloze (krom fotky předku auta, abyste mi věřili, že to nějak předek vůbec má) je i ten "větší" důvod, proč u mě ty úpravy nepůjdou těmi mílovými kroky, jako u ostatních
. Živit dvě mrchy je pro mě docela záhul. Zatím to snad stojí za to. Obě přinášejí jinou radost...