riderhenry - NB 10AE "Miatka"

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: riderhenry - NB 10AE "Miatka"

Příspěvekod PavelS » 04 dub 2011, 08:35

FL už působí jako dospělý auto... :) Jastere...ne ja budu mlčet radši :D
PavelS

Příspěvekod riderhenry » 04 dub 2011, 11:03

Byl jsem to ja ;) Na "vrchach" jsem byl nekde mezi poslednimi, v prvni jizde jsem dostal hodiny a druhou uz jsem jel radeji vyletnim tempem - hodne me zklamaly Toya T1R, ktera mam na zadku. Ale tak to je i rukama. Ja ti nahodou celkem rozumim, nerekl bych primo, ze to vypada dospele, ale rozhodne moderneji, sportovneji a hlavne lip ;) Prestavbu bych taky rad udelal, nejlepe jeste s prednim lipem z MazdaSpeed edice, ale ten uz asi nesezenu, za rozumne penize obzvlast ne... Zase plno lidi ale nerado vidi, kdyz se na 10AE saha :D
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod dopr » 04 dub 2011, 11:12

riderhenry píše:Zase plno lidi ale nerado vidi, kdyz se na 10AE saha :D

treba ja :mrgreen:
jinak co mas za problem s T1-R ? Jako nevim, ale co jsem se ve stredu jel po prezuti projet okolo adamova, tak jsem to neurval ani za nic. Az potom na Macose, protoze jsem chtel.
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

Příspěvekod riderhenry » 04 dub 2011, 11:21

No tak ja uz proti nim mel par vyhrad i pred tim, ale zatim mi na okreskach bohate stacily, co do prilnavosti. Jenze na tom okruhu jsem je urval na vyjezdu na trojku, a jeste do kopce... Fakt se mi jejich chovani vubec nelibilo, prijsly mi na limitu i dost kousave. Jinak mi na te gume obecne vadi, ze ma strasne mekke bocnice, divne tvarovane hrany (jakoby zakulacene) a navic hodne mekke, takze se strasne lehce sjizdi. Ja do nich znovu urcite nepujdu, R1R jsou na denni jezdeni fakt zbytecne, takze spis vyzkousim neco uplne noveho, mozna Hankook RS2, uvazoval jsem i o KUMHO Ecsta KU15 MX, coz by mel byt i primy konkurent T1R, podle vyrobce... ;) Ty gumy stejne vsechny stoji cca tech 1500... Urcite ale T1R nelze uprit vyborna cena a vaha, to je bez debat.
1999 10th AE
riderhenry

Příspěvekod Ryba » 04 dub 2011, 11:36

RS2 asi už neseženeš, přikláněl bych se k těm Kumho.
Ryba
špion

Příspěvekod dopr » 04 dub 2011, 11:41

no kurna urvat je na 3, to jsi asi spis blbe volil vyjezd ze zatacky. Jinak souhlasim s temi hranami, ktere mam diky tomu za par mesicu sjete a taky s tim opotrebenim. Premyslim, ze vyzkousim Dunlopy SP Fastresponse. S mym najezdem by se vetsi vydrz, pri zachovani vlastnosti aspon jako maji T1R, hodila.
Naposledy upravil dopr dne 04 dub 2011, 11:48, celkově upraveno 1
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Příspěvekod Ryba » 04 dub 2011, 11:42

K přilnavosti - musíte brát v potaz, že je opravdu něco jinýho jet "kudlu" na okresce a na okruhu. Kde t1r na okresce můžou bejt ok, na okruhu se přehřejou a jdou s přilnavostí do kytek... Ikdyž zrovna při tom "závodu do vrchu" by se přehřát nemuseli:D
Ryba
špion

Příspěvekod riderhenry » 04 dub 2011, 13:03

no prave, dokonce nebyly ani vubec ozmolkovane, ufouknul jsme je pred jizdou taky... Je jasne, ze dobry ridic se prizpusobi gume, ale nevim, jakou bych udelal zrovna na tom vyjezdu chybu. Nechaval jsem ji vyjet az ke kraji, nebyla tam zadna vracecka... Jak jsem dostal ty hodiny, tak to jsem to precenil a byl jsem moc ostre na brzdach uz s natocenym volantem. Vlastne jsem to cekal, minuly rok jsme si takhle auto schvalne rozhodil v nekolika zatackach a tak nejak jsem si s tim hral a zkousel jak bude reagovat... Ale tentokrat jsem skoncil s volantem v dorazu v hodinach. Taky otazka, do jake miry to bylo gumama. :D No kazdopadne z meho subjektivniho pohledu me tu gumy nepresvedcili a celkem se tesim, az pujdou pryc. Na te okresce jsem s nima problem nemel (krome tech zaporu, co jsem uz psal, ale to neni nic nebezpecneho...), ale zase nemam pocit takove jistoty, jaky bych rad mel.

No a ta vydrz je dalsi vec. Ten pomer vlastnosti vuci najezdu asi neni taky moc oslnivy...

Ryba: Prestaly se vyrabet? Ja nad tim prave po dlouhych vecerech v praci premyslel a ty Hankooky mi prisly pro me nejzajimavejsi. Myslis, ze ty Kumha budou i na okruhu pouzitelnejsi (nemyslim ten "zavod do vrchu")?
1999 10th AE
riderhenry

Příspěvekod Ryba » 04 dub 2011, 13:21

jj, už maj nástupce RS3 - kterej je srovnávanej s Azenisema - dokonce sem čet že je i o něco lepší. Jenže v Evropě sem nenašel jedinýho distributora:(

Já bych těm Kumho dal šanci .)
Ryba
špion

Příspěvekod dopr » 04 dub 2011, 13:26

No jestli jsi byl na ostrych brzdach jeste pri zataceni, tak se nediv, ze to pretizeni nevydrzely. To ti nevydrzi zadna "bezna" guma :)
Ja prave ty Dunlopy videl za 1250 za kus, coz je momentalne cca stejne jako Toya, takze asi taky udelam zmenu. Jen je blby, ze s nimi asi nikdo nema zkusenost, co se tyce mx-5karu.
Obrázek
dopr

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora