no prave, dokonce nebyly ani vubec ozmolkovane, ufouknul jsme je pred jizdou taky... Je jasne, ze dobry ridic se prizpusobi gume, ale nevim, jakou bych udelal zrovna na tom vyjezdu chybu. Nechaval jsem ji vyjet az ke kraji, nebyla tam zadna vracecka... Jak jsem dostal ty hodiny, tak to jsem to precenil a byl jsem moc ostre na brzdach uz s natocenym volantem. Vlastne jsem to cekal, minuly rok jsme si takhle auto schvalne rozhodil v nekolika zatackach a tak nejak jsem si s tim hral a zkousel jak bude reagovat... Ale tentokrat jsem skoncil s volantem v dorazu v hodinach. Taky otazka, do jake miry to bylo gumama.
No kazdopadne z meho subjektivniho pohledu me tu gumy nepresvedcili a celkem se tesim, az pujdou pryc. Na te okresce jsem s nima problem nemel (krome tech zaporu, co jsem uz psal, ale to neni nic nebezpecneho...), ale zase nemam pocit takove jistoty, jaky bych rad mel.
No a ta vydrz je dalsi vec. Ten pomer vlastnosti vuci najezdu asi neni taky moc oslnivy...
Ryba: Prestaly se vyrabet? Ja nad tim prave po dlouhych vecerech v praci premyslel a ty Hankooky mi prisly pro me nejzajimavejsi. Myslis, ze ty Kumha budou i na okruhu pouzitelnejsi (nemyslim ten "zavod do vrchu")?