Cikánka z podbeskydí NC2

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Cikánka z podbeskydí NC2

Příspěvekod Jirka » 17 lis 2014, 10:23

Ber to takhle, když tě prtě rozhodí, máš vždy možnost se jet uklidnit ;)

Moc díky za ten odkaz, už jsem na té stránce byl, ale pak jsem nebyl schopný ji opět dohledat... díky za zmínku o kvalitě, určitě pomůže při rozhodování ;)
Jirka

Příspěvekod hospodský » 20 bře 2015, 22:08

Jedna dnešní momentka tady od nás ... První zimu se zadohrabem mám bez úhony za sebou, i když jednou to bylo tak tak:-) Jezdila jenom u nás na sněhu a převážně bokem:-) Co mě potěšilo a překvapilo zároveň, jak prudký kopec to v zimě vyjede. To jsem nečekal..
Začíná nám, přátelé, topless sezóna, takže přeji všem velké rohlíky na hubě pokaždé, co sednete za knipl, spustu fajn výletů a samozřejmě žádnou nehodu;-)
Přílohy
IMG_20150320_202340.JPG
Die Kurvenstar
hospodský

Příspěvekod Miata » 22 bře 2015, 08:04

Pekna, neni to foceno nad Kramolisovem?
MX-5 NA silver 96 1.6 komplet Postert + podvozek BC Racing BR-RS 4/5kg alles in ordnung http://www.lennypromotion.cz
+ daily E61 535D :-)
Miata

Obrázky: 1

Příspěvekod hospodský » 22 bře 2015, 16:31

Není, i když to tak vypadá:) Nad Kramolišovem bydlím, tohle je až nad Bystřičkou, mezi Lhotama.
Btw. zapoměl jsem napsat, že na dopravce popletli obsah motoru při výdeji SPZtek. Dostal jsem totiž 5_5 18 35 .
Die Kurvenstar
hospodský

Příspěvekod greenman » 23 bře 2015, 18:09

Diky za prani a napodobne. U nas na jihu bylo snehu velmi skromne ;)
greenman

Příspěvekod hospodský » 07 kvě 2015, 11:28

Takže nějaké novinky v životě cikánky. Bohužel ne až tak pozitivní :( 14 dní zpátky mi nebyla dána přednost a v rámci záchrany životů a větší zkázy jsem ji musel poslat do pole. Viník naštěstí neujel, což se všichni divili, včetně policajtů.. Na rohu pole byl kůl a reklama na šindele. Šlo to přesně mezi ně, takže náraz proběhl v oblasti mlhovek. Jel jsem bez střechy a přelomený kus reklamy jsem nějakým způsobem chytil ani nevím jak :shock: Suma sumárum to mohlo dopadnout o hodně hůř, takhle je to jen kosmetika a nervy. Takže co bude mít cigoška nové- Nárazník a věci kolem, nevydržela nádobka ostřikovačů a je důlek na kapotě, od té přelomené reklamy a jedno světlo, takže půjdou obě vyměnit. Prostřední výfuk měl promáčklinu, takže aspoň to zaplatí nový laděný i s tlumičem. Opravuje se z nových dílů, takže budu mít aspoň nové nevysvícené xenony... Foto z projížďky po louce doplním posléze..
Takže přeji všem, aby nepotkali podobného šulína, který neví na co je blinkr a zpětné zrcátka (navíc, jak se ukázalo, řidič z povolání :roll: )
Die Kurvenstar
hospodský

Příspěvekod dopr » 07 kvě 2015, 11:32

Pffff. To musela byt situace... Samozrejme je super, ze to nijak neodnesla posadka a i auta z toho vyslo relativne dobre, ale mrazi me z toho v zadech :shock:
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

Příspěvekod hospodský » 07 kvě 2015, 12:00

Tomu věř. Bylo to buď a nebo. Zašlápl jsem brzdy a hned je zase pustil, protože mi bylo jasné, že by to šlo přesně na jeho dveře, a snažil jsem se to napasovat co nejvíc doleva. Jo a ještě jsem prý stihl zařvat kurva :) Podle mě jsme se minuli tak o 20 čísel, víc to být nemohlo.. Jako dopadlo to fakt ještě dobře. Kousek od té reklamy začíná příkop, mohl jsem jít klidně přes střechu.. A kdyby jela se mnou mladá, tak má reklamu na šindele asi zaraženou v hlavě :shock: Takže opravdu štěstí jako kráva :!: Jinak je to teda moje první nehoda za cca 600.000 najetých km.
Die Kurvenstar
hospodský

Příspěvekod MacTeine » 07 kvě 2015, 12:17

Rikas, ze ujel, ale ze to byl ridic z povolani... Jak to tedy dopadlo? Mel jsi v aute kameru?
NCfl 2011 2.0 Karai
Ex: NBfl 2001 1.8
MacTeine

Příspěvekod hospodský » 07 kvě 2015, 12:42

Naopak pane kolego, píšu, že neujel ;)
Takže jedna dokumentační- doufám, že žádnou takovou už nikdy postovat nebudu. Popis- Viník je ta modrá fela, modrá šipka jeho směr. Červená označuje začátek pangejtu a v kolečku leží zbytek reklamy.
Přílohy
výlet do pole.JPG
Die Kurvenstar
hospodský

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora