Dawe NC 2.0 PRHT

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Dawe NC 2.0 PRHT

Příspěvekod Gabriel » 26 kvě 2015, 08:22

MX-5 NC 2.0 PRHT, NC2 motor, Rotrex C30-94, custom CAI, nerez výfuk od Good-Win-Racing, Bilstein B14, CarboTech brzdy (XP10+XP8), RX-8 + H&R stabíky, IL Motorsport výztuhy, oil cooler, Nissens 68527, FGR 4.1, ECU tuning by Jay (TuningDoneRight).
Gabriel

Příspěvekod tomybandit » 02 čer 2015, 14:13

Ahojte...Pocujte co ste si instalovali ten audiolink, tak prosim poradte.
Zo zadnej strany auto radia je na spodnej strane konektor, ktory je od klimatizacie, nad nim je dalsi velky konektor z radia na druhej strane radia je antena a vedla nej jediny volny konektor, tak do toho som zapojil Audiolink ale nic sa nestalo....

Ako ste spojazdnili tu krabicku? Je nejaky postup, neviem trebars aj vytiahnut ten velky konektor z radia aby sa radio restartovalo, alebo ako?
Myslel som ze to bude tak ako som cital v diskusiach ze vytiahnem konektor CD prehravacu a na miesto neho dam tu krabicku...Ale problem je ze ten CD menic je priamo s radiom. Tak teraz neviem ci mam iny typ radia, alebo mam nespravnu krabicku, alebo sa to robi inak.

Prosim....Diky moc ;)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

uz to fungujeeeeeeeeeeeeeeee!!!! :D
Som prebehol este diskusie a musel som na USB kluci vytvorit priecinky s nazvami CD01, CD02......Aby sa to oklamalo a myslelo ze prehrava CD.
Viem ze nemozu byt podadresare, ale este musim vyskusat kolko priecinkov mozem mat, vsade pisu inak.
Tak super sikovna krabicka ;)
Punk´s Not Dead
tomybandit

Příspěvekod Dawe » 16 čer 2015, 20:36

Děkuji moc všem za reakce. Určitě tu hudbu nějak pořeším. Jen se teď nějak nedostávají finance :( Ale hlavní je teď benzín a jezdit, hudba počká :D
Takže:

What a milestone!
Přílohy
DSC_0765.JPG
NC 2.0 PRHT
Dawe

Předchozí

Zpět na Krásky členů fora