Ahojte...Pocujte co ste si instalovali ten audiolink, tak prosim poradte.
Zo zadnej strany auto radia je na spodnej strane konektor, ktory je od klimatizacie, nad nim je dalsi velky konektor z radia na druhej strane radia je antena a vedla nej jediny volny konektor, tak do toho som zapojil Audiolink ale nic sa nestalo....
Ako ste spojazdnili tu krabicku? Je nejaky postup, neviem trebars aj vytiahnut ten velky konektor z radia aby sa radio restartovalo, alebo ako?
Myslel som ze to bude tak ako som cital v diskusiach ze vytiahnem konektor CD prehravacu a na miesto neho dam tu krabicku...Ale problem je ze ten CD menic je priamo s radiom. Tak teraz neviem ci mam iny typ radia, alebo mam nespravnu krabicku, alebo sa to robi inak.
Prosim....Diky moc
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
uz to fungujeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
Som prebehol este diskusie a musel som na USB kluci vytvorit priecinky s nazvami CD01, CD02......Aby sa to oklamalo a myslelo ze prehrava CD.
Viem ze nemozu byt podadresare, ale este musim vyskusat kolko priecinkov mozem mat, vsade pisu inak.
Tak super sikovna krabicka