Tak po nějaké době zase nějakej update!
Hlavní událostí byl pravděpodobně vzrůst teploty začátkem dubna. Ne že by Mazda v nižší teplotě nefungovala, ale bylo stále nutné nastříkat opravené prahy a protože dnešní akrylové barvy potřebují k vytvrdnutí rozumnou teplotu, musel jsem si holt počkat. Na apríla jsme teda naložili MXku na podval, dojeli na emise, na technickou a nechat namíchat lak. Na dílně jsem potom půl dne uklízel a vysával (což bylo stejně k ničemu, ale alespoň máme uklizeno) a konečně, po cca čtyřech měsících, dokonal
poslední krok opravy prahů. Výsledek můžete zhodnotit sami:

Když už byla Mazda odzimována, byl čas se začít věnovat dalším blbostem, které se za zimu nahromadily. Jako první přišlo na řadu
handsfree Parrot. Jak můžete tušit, nechtěl jsem ho ani tak kvůli telefonování (na to je v Miatě fakt kravál), jako spíš kvůli schopnosti přehrávat hudbu z flashky nebo z telefonu po bluetooth.
A protože já jsem já a nechtěl jsem lepit Parrotí display na palubní desku, rozhodl jsem se pro jeho zabudování místo Miatích hodin. Došlo tedy k jejich vykuchání, vyřezání starého plastu, vyfrézování nového plexi-okénka na CNC, jeho začernění sprayem, zabudování displaye a finálnímu sestavení. Výsledek - první NB se "seriovým" handsfree

- můžete vidět níže:

S finální podobou jsem opravdu moc spokojený, funguje to excelentně, vypadá to snad ještě lépe, prostě povedená blbinka

.