Jsem z Uherského Hradiště, ale do poloviny února ještě dělám v Kvasinách u Rychnova nad Kněžnou. Určitě se nějak domluvíme. Díky za nabídku, písnu SZ.
Ručka sem taky dával za vinu lanovodům, ale ty byly ok. U zadních kotoučovek bývá dost často problém s mechanismem (vačkou) ručky ve třmenech. Někdy to stačí rozhýbat.
Doporučuju vyháknout lanovody ze třmenů (lepší povolit ty matice na bovdenu a sundat z držáku).
Pokud ti to visí a nevrací to ta pružina na třmenu tak to pořádně prostříkej WDčkem v místě kde ten plech s pružinou leze ze třmenu a chce to rozhýbat (na tom plechu je nalisovaná osa co vstupuje do třmenu, tak tam). Nejdřív sikovkama zmačknout co to dá a kladívkem přes vyrážeč či šroubovák zatlačit zpět do volné polohy. Opakoval jsem to aspoň 50x dokud se mi nezačal sám vracet tou pružinou. Nelekej se pokud každá strana chodí jinak, potom stačí probrzdit pedálem a třmeny si to seřídí samy, mělo by to pak chodit na obou stranách stejně. Jinak WDčkem nebo GTčkem nešetři, chce to pořádně prolít.
GTcko (WDcko) je dobre na rozhybani, ale po case to zase zatuhne, osvecilo se mi mazivo s keramikou, to je jistota.