tak nejake quick info.
hlava zložená, už ja na aute, rozvody nahodené a nastavené správne. S overlapom sa budem môcť hrať na brzde keď raz bude, zatial je to nastavené +- ako séria len je tam kompenzácia za zníženie hlavy, tak uvidím, možno dám vačky trošku advance, keď už to má vyššiu kompresiu, mohlo by to byť radšej, uvidím.
zajtra KONECNE veziem diferak na zlozenie po ocisteni a nastriekani, fotky nemam, nic zaujimave.
hadice su oblepene zlatou reflexivnou paskou, asi sa budete viacerí diviť prečo omotávam reflexnou páskou hadicu pod saním ked okolo nej teplo nie je...ona tá folia bráni aj teplu z hadice aby islo von a kedze budú klapky casom, ktoré budú rovno nad touto hadicou, tak to viac hádam rozvádzat nemusím.
výmenník olej voda odstavený z činnosti, východ z hlavy zaslepený a vchod do mixing manifoldu takisto. časom príde olejový chladič s termostatom, ak si to teplota oleja bude vyžadovať, čo predpokladám že bude
zajtra vyzdvihnem este merač kompresie a kompresiu zmerám, držte palce nech to aspoň ako tak tesní - nech je to viac ako tých 150psi čo tá hlava mala pred demontážov, inak sa asi picnem a budem plakať
medzi časom som zvážil zotrvák aj so spojkou ako celok, váha rovných 7kg, len pre porovnanie sériový zotrvák z 1.8 (len zotrvak) vazi okolo 8-9kg

tak bude sranda...
(ano ano ten altik je nechutný ale tentokrát, napriek tomu že som chcel tak na neho už nedošlo)