tak včera som sa už trochu aj povozil, nastavil predzápal ešte trošku viac(advance), stale bez klepania na 95okt benzine.
Plan je dať to na hranicu kedy to nebude klepať na 95 oktán a potom dávať aditívum (millers myslim) ktoré by malo pridať nejaký oktán-2. (rezerva pre horúce dni, prípadne iné komplikácie).
auto už ide po geometrii podstatne lepšie, uvedomil som si že take to preklzovanie kolies ide zozadu, takže je jasné čím to je. je to doprevádzané typickými buchotavými zvukmi lamelového svoru

celkom nepríjemné, fakt pri rýchlostiach do 10kmh je to otravné, rovnako tak aj odposilovaný posilovač.
zábava však začína nad týmito rýchlosťami. riadenie je síce tuhšie ale je to celkom príjemné, no uvidím po prvom slalome, či sa s tým bude dať jazdiť, zrovna slalomy sú také no, ehm...
prvý deň keď som išiel tankovať som mal z toho taký pocit že to moc lepšie nejde, jednak som tomu ani nedával moc, predsa len sa to má aspon trosku zabehnút, a podruhé nebol nastavený asi ten predzápal ešte moc optimálne takže fakt to nemalo krutak dole..
teraz, to naozaj ide kilečko tam je fakt na miestach kde by nebolo celkom žiadúce

(dodávam, že mám upravený snímač rýchlosti takže rýchlosť ukazuje správne)
takže zatial spokojnosť jediný problém je že diff z predného gufera tečie. nakoľko však mám pevný a nie pružný medzičlen ktorý vytvára predpatie ložísk, tak nebude treba rozoberať celý diff. napriek tomu sa radujem celkom, len ma najnovšie desí ta korozia prahov a boh vie čoho ešte.... uvidíme, najneskôr v máji by som to chcel riešiť, uvidíme ako to výjde...