Car2n: Byla to paráda! Příští rok bych rád něco rozsáhlejšího a třeba i ve více autech.
Dopr: Tak podle tvého popisu skoro nešlo tam nejet. Villa del Predil v pohodě (Carabiniery nás odchytli hned při příjezdu v Cave-u a od té doby jsme je v podstatě nepotkali), nikdo tam neprudil, dokonce jedny moraváky jsme tam potkali, ale pro jistotu jsme se každé ráno kompletně sbalili, takže chudák mazda jezdila celou dobu nacpaná k prasknutí. Akorát ve Ville nebylo topení tak jsme spali v kulichách
(byli jsme tam 3.-6.9. a v noci bylo kolem 8°-10°C) ale jinak jsme na stanování zvyklí, takže pohoda. Z těch problémů jsem byl nervózní, ale stačilo se rozhlédnout kolem a hned se člověku udělalo líp a věřil jsem mazdě, že nás tam nenechá.
Petr007: My byli nahoře až po šesté večer, v podstatě jako poslední, tak jsem chvilku koketoval s myšlenkou ignorovat tu značku, ale nakonec jsem se rozhodl, že budu taky slušňák a aspoň budu mít o důvod víc se tam vrátit (navíc se vrchol už docela schovával v mracích, takže by nebylo moc vidět). Jj, škoda, ale týden předtím jsem měl jiné akce, snad příště.