Diky za objasneni, neslo mi prave do hlavy co se tam delo kdyz jsem videl tu predni cast klasicky jak ma bytTeeJay píše:Václav vyříznul zadní packy, na kterých drží sedačka, z kastle. Dobře jsou vidět na téhle fotce, co jsem sem dával nedávno, když jsem našel prodojenej koberec pod svojí sedačkou
Podle fotky to vypadá, že stačilo odvrtat bodový sváry (haha, to sis musel užít) a pak asi díru skrz kastli, kterou projde šroub k protikusu.
vhml píše:Vypárat ten předek už není taková sranda, právě kvůli tuhosti auta.
moah: to taky není úplně tak jednoduchý, narazíš na to, že už sedačka leží na zemi na té plechové bouli. Bez zásadní domoci palicí to nejde realizovat. I v mým případě jsem tam musel vyklepat důlek na hlavu šroubku od framerails. Plus u mě je druhej problém, že na závodech s tím jezdí i otec, kterej potřebuje mít sedačku jinak.
vhml píše:Vypárat ten předek už není taková sranda, právě kvůli tuhosti auta.
moah: to taky není úplně tak jednoduchý, narazíš na to, že už sedačka leží na zemi na té plechové bouli. Bez zásadní domoci palicí to nejde realizovat. I v mým případě jsem tam musel vyklepat důlek na hlavu šroubku od framerails. Plus u mě je druhej problém, že na závodech s tím jezdí i otec, kterej potřebuje mít sedačku jinak.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 145 návštevníků