byl jsem moc ostre na brzdach uz s natocenym volantem
riderhenry píše:No tak ja uz proti nim mel par vyhrad i pred tim, ale zatim mi na okreskach bohate stacily, co do prilnavosti. Jenze na tom okruhu jsem je urval na vyjezdu na trojku, a jeste do kopce... Fakt se mi jejich chovani vubec nelibilo, prijsly mi na limitu i dost kousave. Jinak mi na te gume obecne vadi, ze ma strasne mekke bocnice, divne tvarovane hrany (jakoby zakulacene) a navic hodne mekke, takze se strasne lehce sjizdi. Ja do nich znovu urcite nepujdu, R1R jsou na denni jezdeni fakt zbytecne, takze spis vyzkousim neco uplne noveho, mozna Hankook RS2, uvazoval jsem i o KUMHO Ecsta KU15 MX, coz by mel byt i primy konkurent T1R, podle vyrobce... Ty gumy stejne vsechny stoji cca tech 1500... Urcite ale T1R nelze uprit vyborna cena a vaha, to je bez debat.
Winie píše:to uz by bylo na ty moje 6,5 siroky asi trosku moc uz ty 195ky vsude pretejkaj. ale nevim jakou siri jezdi rider, takze mu treba sednou
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 188 návštevníků