nebudou. nejezdil sem tam kazdej den, takze sem to nejdulezitejsi ani nestihnul nafotit. mam jen to co sem nahral i sem. ale je to defakto cely vyrezany, nove vymodelovany a navareny. jen me mrzi ze nemam ty stary plechy. izolajda ze svetel dolu urcite pujde. jen se mi do toho zatim nechtelo zatim me tam bavila
ITB Miata LOW Prelude SLOW Datsun ToyToyka v procesu
obavam se ze tu asi nikdo nevi jak mas garaz ... ja ji mam napojenou na dilnu takze mi tam pres zed a dvere jde teplo.. tobe tam pujde tak jedine zima a rekl bych ze vymrzne
tak ostrikovace bych neresil pro dnesek a holt bych odpojil hadice.voda vytece nejaka zustane v zahybech,ale nebude to komplet vse plny aby ti led neco rorztrhal
poslouchej,nejsem idiot.ale tohle jsou dve provozni kapaliny co asi tak zamrzavaji.zbytek byl samosebou o tom dulezitejsim a to o chladici soustave. obcas se mi zda ze nekteri lidi sezrali salamounovo hovno a delaj ze sebe strasne chytry a z ostatnich blbce.
Jestli Ti to pomuze,mam garaz podobne jako ty a dnes tam bylo 0 stupnu. Mam ozkouseno,ze pri velkych mrazech je tam do -2...ja myslim ze se nemuze nic stat.
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno Subaru BRZ 2.0 WRB MT new Subaru Forester XT 2.5T 2007
kaczaba: moc jsem z toho nepoznal, že píšeš o dvou různých věcech;) netvrdim, že jsi idiot, ale jestli v autě nemám nemrznoucí směs, tak roztržená nádržka ostřikovačů je to poslední co by mě zajímalo...
proto jsem psal ze ostrikovce bych neresil a jinak bych radsi odpojil hadice.asi jsem mel napsat od chlazeni tedy a by bylo jasno.at vytece co vytece.kdyz to nebude plny vody nema se co roztrhat.takze nejak nevadi ze to nebude smichany s fridexem