od IvanGS » 17 črc 2014, 10:15
A jóóó, skoro stejná, jen má navíc zakryté prahy. Kde jste je potkali? A taky by mne zajímalo, proč někdo v tomhle počasí jezdí s hardtopem. Ona mi Majda s nasazeným hardtopem přijde ještě dravější, vypadá jako víc sporťák, ale jízda bez střechy je úplně bezkonkurenční... No, možná to byla nějaké zrovna prodané auto (ani nemá RZ), tak HT nasadil kvůli převozu...
Včera jsem byl na STK, konstatovali, že auto je ze všech stran včetně spodku stále jako nové, zespodu jsou na různých dílech stále samolepky s čísly dílů a japonským popisem, šrouby označené barvou, vše skoro jako nové, všechny kryty, úchytky, nic poškozeného a nikde ani náznak koroze. Taky uznale pokyvovali, když mezi brzdným účinkem pravých a levých kol byl na obou nápravách nulový rozdíl. Chlap, co dělal emise, povídal "takovouhle červenou Mazdu měl ten zpěvák, no, Bobek... nebo Spálený". Pak vyprávěl, že se před 8 lety nachomýtl na Šumavě na sraz MX-5 a byl tam P.Spálený s Mazdou a jeho ségra si šla pro autogram. Tak jsem mu řekl, že je to tohle auto, kouknul do velkého TP a měl hroznou radost.
Nejkrásnější NBFL na světě!