IvanGS - moje nová láska NBFL

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: IvanGS - moje nová láska NBFL

Příspěvekod AndrewG » 14 črc 2014, 15:27

ja som stále neskutočne zaľúbený do tej červenej classic, neskutočne nádherná farba :P
AndrewG

Příspěvekod MAXsport » 14 črc 2014, 19:29

Vavris píše:
IvanGS píše:No kluci, já to úplně tak nevidím ale to je jedno, prostě bych se rád na okruhu svezl v něčem jiném než v mé Majdě...

Seš moc úzkostlivý... MX-5 je držák a jeden trackday ročně zvládne s prstem v nose, aniž by se to na ni projevilo 8-) Možná zhobluješ gumy a brzdy, ale autu se nic nestane...

pokud jí nepošle do svodidel :D
MAXsportpneu.cz závodní pneumatiky s homologací na silnice
Polyspeed silentbloky pro MX-5 - Group buy polyurethanové silentbloky s různou tvrdostí pro MX-5
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod IvanGS » 15 črc 2014, 22:25

Jo, tu barvu miluju, zvlášt po umytí na dobrém světle. Sytá, výrazná, můžu jen sedět na obrubníku, kochat se a uvnitř je mi krásně.
Nevíte, jestli existuje lehká, prodyšná plachta na zakrytí v garáži? Jde o prach, sice mne mytí Majdy baví, ale čím méně na lak budu sahat, tím lépe... Samozřejmě mohu použít třeba froté prostěradla, ale dal bych přednost něčemu sofistikovanějšímu.
Nejkrásnější NBFL na světě!
IvanGS

Příspěvekod buteo » 15 črc 2014, 22:47

Čau Ivane,
ta tvoje zářící krasavice by si zasloužila nechat jí ušít na míru župánek z nejjemnějšího mušelínu! :D
Ale pokud to zatím neplánuješ, mně v garáži pro daný účel slouží docela dobře něco takovýho:
http://tuning.autodoplnky.cz/autodoplnk ... s335837047
buteo

Příspěvekod Vavris » 16 črc 2014, 06:38

A je vážně dobře prodyšná? Asi budu muset taky něco takového pořídit. Garáž nechávám většinou otevřenou a serou mi na auto rehci :lol:
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod IvanGS » 16 črc 2014, 08:46

Buteo - díky za kompliment, Majdě to vyřídím, dnes jedeme na STK... :) . Vím, že plachty existují, chtěl jsem ale konkrétní doporučení, se kterým jsou dobré zkušenosti, díky.
IvanGS

Příspěvekod teamwhd » 16 črc 2014, 10:29

Ve froté to mám teď :-D
zatím nejlepší mi přijde něco od coverking
http://www.coverking.com/universal/coverguard.html
teamwhd

Příspěvekod MXfanda » 16 črc 2014, 11:58

IvanGS píše:...chtěl jsem ale konkrétní doporučení, se kterým jsou dobré zkušenosti, díky.

Mám už dvě sezóny tyhle bavlněný prodyšný plachty a zakrývám s něma mx5 i V8 a spokojenost :) ( p.s. na tu fotku se moc nedívej, v reálu vypadá líp ).

http://tuning.autodoplnky.cz/autostyle/ ... cm-s264509
MXfanda

Obrázky: 64

Příspěvekod LordJames » 16 črc 2014, 21:57

Ivane, včera jsme potkali sestru tý tvojí krásky
Obrázek
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod IvanGS » 17 črc 2014, 10:15

A jóóó, skoro stejná, jen má navíc zakryté prahy. Kde jste je potkali? A taky by mne zajímalo, proč někdo v tomhle počasí jezdí s hardtopem. Ona mi Majda s nasazeným hardtopem přijde ještě dravější, vypadá jako víc sporťák, ale jízda bez střechy je úplně bezkonkurenční... No, možná to byla nějaké zrovna prodané auto (ani nemá RZ), tak HT nasadil kvůli převozu...

Včera jsem byl na STK, konstatovali, že auto je ze všech stran včetně spodku stále jako nové, zespodu jsou na různých dílech stále samolepky s čísly dílů a japonským popisem, šrouby označené barvou, vše skoro jako nové, všechny kryty, úchytky, nic poškozeného a nikde ani náznak koroze. Taky uznale pokyvovali, když mezi brzdným účinkem pravých a levých kol byl na obou nápravách nulový rozdíl. Chlap, co dělal emise, povídal "takovouhle červenou Mazdu měl ten zpěvák, no, Bobek... nebo Spálený". Pak vyprávěl, že se před 8 lety nachomýtl na Šumavě na sraz MX-5 a byl tam P.Spálený s Mazdou a jeho ségra si šla pro autogram. Tak jsem mu řekl, že je to tohle auto, kouknul do velkého TP a měl hroznou radost.
IvanGS

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora