IvanGS - moje nová láska NBFL

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: IvanGS - moje nová láska NBFL

Příspěvekod LordJames » 17 črc 2014, 12:39

Stála v Rakousku před jedním mazdím salonem. Další rozdíl byl, že tahle neměla duplex výfuk
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod IvanGS » 18 črc 2014, 16:31

Tak díky že jste mi ji vyfotili.

Včera jsme měli s přítelkní výročí, měla bezva nápad, vzala Majdu, zajela do pizzerie, vyzvedla mne v práci, vyrazili jsme směr Deštná v Orlických horách a udělali si piknik na dece v přírodě s krásným výhledem. Majda si chladla a popraskávala vedle nás, děsná romantika :) .
Nejkrásnější NBFL na světě!
IvanGS

Příspěvekod dopr » 18 črc 2014, 16:42

Jj, to znam. Nejlepsi piknik je s praskajicim vyfukovym potrubim za hlavou :D
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

Příspěvekod cafe-racer » 22 črc 2014, 23:49

Plachtu jsem koupil tuhle :
http://www.autokelly.cz/#|LWfd4H0TvP2Ix ... L/KnbuIw==

Prodyšná je, elastická tak akorát. Jen jsem do ní musel udělat díru na anténu, teď už je dokonalá :)
NC 2.0 '06 kabriolet
cafe-racer

Obrázky: 1

Příspěvekod cafe-racer » 26 črc 2014, 14:23

Obrázek
NC 2.0 '06 kabriolet
cafe-racer

Obrázky: 1

Příspěvekod IvanGS » 28 črc 2014, 16:24

Vy mě fakt štvete, to se nemůžete shodnout na jedné, nejlepší a všude dostupné plachtě? Chci pro Majdu jen to nejlepší a vy všichni jste s plachtama spokojení, jak mám vědět, která to je :D ?
IvanGS

Příspěvekod MacTeine » 03 srp 2014, 20:52

Tak kup Ivane všechny čtyři a hezky mazdičce pyžámka střídej, ať nespí pořád pod jedním :lol:
NCfl 2011 2.0 Karai
Ex: NBfl 2001 1.8
MacTeine

Příspěvekod IvanGS » 04 srp 2014, 11:33

No asi to tak dopadne. Ale tady končí sranda chlapi, dejte mi sem prosím odkaz na e-shop s ověřenou, prodyšnou plachtou, co ji má skladem, já ji hned objednám a je vyřízeno, díky... :D

V sobotu jsem si udělal výlet do Liberce. Chtěl jsem se na chvilku mrknout na srazík jednoho MX-5 klubu, do ZOO a navštívit kamaráda. Ráno to bylo bez střechy ideální, na místě jsem se přesouval se střechou a otevřenými okny, což bylo v tom pařáku lepší než bez střechy (klimu nemám a nechci - váha navíc). Sraz bohužel neklapl, byl jsem odvolán k sousedovi, jehož žena se chystala k porodu a potřebovali hlídání pro dítě, takže jsem se domů projel svižněji, bohužel trasa je záživná jen kousek za Liberec a pak už jsem si užil jen nájezdy na další silnici v Turnově a Jičíně. Ale bylo to prima, chvli jsme se honili se stejně červenou RX-8 a na to, že uvnitř seděli 4 lidi, jela hodně dobře...
IvanGS

Příspěvekod IvanGS » 05 srp 2014, 13:55

Když jsem stál v LB na konečné pod lanovkou na Ještěd a telefonoval známému, jak se k němu dostanu, projel kolem bílý Jaguar F-type (kupé). Četl jsem na něj ódy jako na esteticky nádherné auto, bohužel jsem neměl víc času si ho prohlédnout. Majda je ale rozhodně hezčí :) .
IvanGS

Příspěvekod MXfanda » 05 srp 2014, 14:23

Shodou okolností jsem byl v sobotu taky na výlětě, bylo nádherně celý den bez přeháněk a bouřek, tak jsem si projel tu "naši srazovou" trasu z Tišnova přes Vír do Jimramova - Nového Města a přes Šiklák zpět a byla to super zábavná jízda, zvlášť ten úsek z Jimramova do N.M.
Kupodivu jsem za celou sobotu potkal 2x Z4, 1xZ3 a jednu Red Barchettu a ani jendu MX5 což mě teda dost překvapilo! :roll: Kurňa chlapi kde jezdíte? :twisted:
MXfanda

Obrázky: 64

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora