Wolfíkův --- Delfín :) 1,6 NB

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Wolfíkova Majda 1,6 NB

Příspěvekod wolfik » 15 pro 2011, 00:16

Winie píše:no, ale taky je na nich pomerne balon guma. uvidime...

Hlavní je styl ...jinak ---- kladivem do ucha :))) no né? :))
wolfik

Obrázky: 0

Příspěvekod seatik » 15 pro 2011, 09:30

Hodne hezky :P Rozhodne ty kola budou kvalitnejsi jak allesio a spol. Kdo je vubec vyrobce znacky drag? Jinak ty by se mi taky tuze libily na moji majde,zlate stredy,chrom limce,paradni,libi... :P
Na lehke majde i kdyby byli mekci by to nemelo nic udelat..vyhoda lehkosti nasich auticek :twisted: 8-)
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Obrázky: 1

Příspěvekod George » 15 pro 2011, 12:41

no tak původ bude někde v číně, jako u většiny kol, ale Drag jako firma je snad Polsko :)
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod Winie » 15 pro 2011, 13:31

Nemám teď full přistup na net,ale myslím ze je i vyráběj v polsku. Každopádně když na to daj plastový imitace šroubku, tak bych rozhodně velkou kvalitu neočekával
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod George » 15 pro 2011, 14:14

ty kola vydržej uplně normálně... známej je měl na 323, kterou rozhodně nešetřil a zabil je až výlet do lesa přes svodidla. Jak říkal seatik, je to rozhodně vyšší kvalita než Alessio a tyhle mrdky, který jsou křivý po prvním průjezdu přes kostky
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod riderhenry » 15 pro 2011, 14:22

Moje zimaky Alutec by mohly vypravet - lehke auto to mozna je, ale krivy jsou vsechny a jedno uz tak, ze to jde videt i pohledem :D
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod PavelV » 15 pro 2011, 17:49

Winie píše: Každopádně když na to daj plastový imitace šroubku, tak bych rozhodně velkou kvalitu neočekával

Stejně na tom jsou i Roty, XXR a spousta dalších módních značek. Jestli je imitace šroubků plastová nebo hliníková je úplně jedno. Kola si prostě hrajou na něco co nejsou.
PavelV

Příspěvekod wolfik » 15 pro 2011, 19:44

Pavle ...jak se říká kdo si hraje nezlobí jako jsou kola která by člověk chtěl ale už jen z důvodů odcizení a podobně nechci za kola hodit tři pětky a víc!! to asi chápeš už jsem jedno auto na špalkách měl a není to příjemné když příjdeš k autu a čučíš a pár hodin řešíš jak vlastně vůbec odjedeš a ty kola stáli 40 000 !!!

JInak k těmhle polskem pseudo chííňanům nebo co to vlastně je ..mě se líbí a to je podstatné :))) nekupoval jsem je abych se zavděčil fanouškům hlavěn kola jsou strašně individuální záležitost a co kolo to názor :) mnohdy jsem to řešil na BMW foru a podobně! :-)

Tudíš je dobré se řídit heslem komu se to nelíbí necht si p.. políbí :-) no ne?? uvidíme třeba mě naštvou a půjdu do něčeho zajímavějšího jsem na tohle magor! :)))
wolfik

Příspěvekod KaCzaba » 15 pro 2011, 19:52

Taky jsem nechtel mit mazdu na tech obyc 14 co tan byly. Tak jsem poridil za par kacek ty novy kopie advanu,a jeste tu samou sezonu,kdyz jsem dodelal ostatni veci,co jsem mel v planu,jsem poridul ats dtc.
KaCzaba

Příspěvekod wolfik » 15 pro 2011, 20:04

KaCzaba píše:Taky jsem nechtel mit mazdu na tech obyc 14 co tan byly. Tak jsem poridil za par kacek ty novy kopie advanu,a jeste tu samou sezonu,kdyz jsem dodelal ostatni veci,co jsem mel v planu,jsem poridul ats dtc.

tak já tma mám ted 17tky bud podobné a nebo to jsou oni co se dávali ve velkém množství na NC ale je to takové jako an živo cajk ale auto ztrácí hravost je sice dosti stabylní i když ted jak to namrzí tak se dá celej kruháč v dejvicích vzít dvakrát dokola bokem a je to sranda ...ale chce to trochu menčí kvůli snížení a tak vůbec :-)
wolfik

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora