Jirkova mrkačka

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Jirkova mrkačka

Příspěvekod woody » 08 led 2012, 22:46

jiri.l píše:Jj byl! To mi bylo asi 9 :D na to auto casto vzpominam, bylo na ni udelane snad vsechno... asi rok zpatky jsem mel tu cest si ji opet prohlednout, jen se od te doby trochu zmenila: prorezle blatniky, znicena strecha, sedadla uz mela taky sva nejlepsi leta za sebou... jen to vylestene viko motoru se porad lesklo. Holt nekteri lidi by zaslouzili za usi pekne. Nebo se takova auta proste nesmi prodavat ci udelat vyberove rizeni na noveho majitele :mrgreen:

Je to tahle?

Obrázek
woody

Příspěvekod woody » 08 led 2012, 22:47

jiri.l píše:Mezitim jsem si odvezl MXu sebou do Skotska, kde studuju.

Respekt :). Jezdis na CZ znackach nebo sis to prehlasil? Ja jsem jeste o kousek dal pres more na zapad, ale Mazdu jsem pred odjezdem zbabele prodal :).
woody

Příspěvekod PavelS » 08 led 2012, 22:48

jiri.l píše:
PavelS píše:hehe - já tam byl tenkrát s kámošem nejmladší účastník :D

To je mi teda hodně líto - kde jezdí jestli to není tajný?

Pekne :D to uz je pekne davno, ale tata ma urcite jeste nekde zahrabany stary casopis, kde o tom srazu byl clanek :)

Jj, byl tam s náma Jirka Červenka - psal o tom článek do Speedu :)
PavelS

Příspěvekod jiri.l » 08 led 2012, 23:07

Winie píše:
moc nedoporucuju, pokud nemas v planu prestavbu na RHD :D jak uz jsem psal, na LHD auta prilis nepadnou... :cry:

ja si poradim ;)

Dobra tedy :mrgreen:

woody píše:
jiri.l píše:Mezitim jsem si odvezl MXu sebou do Skotska, kde studuju.

Respekt :). Jezdis na CZ znackach nebo sis to prehlasil? Ja jsem jeste o kousek dal pres more na zapad, ale Mazdu jsem pred odjezdem zbabele prodal :).

Ten obrazek, co si postnul mi nejak nefunguje :?: kdyztak sem hod link :)
Jo mam to porad na CZ znackach, protoze kdybych to prihlasoval tady, tak musim zaplatit to jejich silene pojisteni, ktere mi pred rokem spocitali na 4000 liber, takze to se proste nekonalo :mrgreen: Jeste dal pres more na zapad? Kde tam presne? :D

PavelS píše:
jiri.l píše:
PavelS píše:hehe - já tam byl tenkrát s kámošem nejmladší účastník :D

To je mi teda hodně líto - kde jezdí jestli to není tajný?

Pekne :D to uz je pekne davno, ale tata ma urcite jeste nekde zahrabany stary casopis, kde o tom srazu byl clanek :)

Jj, byl tam s náma Jirka Červenka - psal o tom článek do Speedu :)

Presne tak, to mi pripomina, ze bych ho mel nekde vyhrabat a zase si to precist :mrgreen:
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Obrázky: 3

Příspěvekod woody » 09 led 2012, 00:00

jiri.l píše:Ten obrazek, co si postnul mi nejak nefunguje :?: kdyztak sem hod link :)
Jo mam to porad na CZ znackach, protoze kdybych to prihlasoval tady, tak musim zaplatit to jejich silene pojisteni, ktere mi pred rokem spocitali na 4000 liber, takze to se proste nekonalo :mrgreen: Jeste dal pres more na zapad? Kde tam presne? :D

Tak takhle? http://img845.imageshack.us/img845/6108/filejai.jpg
Ja jsem v Irsku, primo v Dublinu. Mam u bytu i garazove stani, tak me porad laka koupit si nejake NAcko nebo NBcko i tady, ale zatim odolavam :). Motor Tax vychazi na 1.8 cca na 600 Ecek rocne, pojistka tak kolem 1000, takze to se celkem jeste da, ale stejne tady vetsina aut jezdi se zakladni motorizaci. Strasne caste jsou treba BMW v M-Paketu s plnou vybavou, ale typicky jsou to 318i, 520i apod. :D. Zlata CR v tomhle...
woody

Příspěvekod PavelS » 09 led 2012, 00:12

woody: jj to je ona :) Kdes to fotil?
PavelS

Příspěvekod woody » 09 led 2012, 12:28

Fotil jsem to v Praze v garazich, kde jsem nechaval svoje NBcko. Stala tam asi tyden na mistech pro navstevniky.
woody

Příspěvekod jiri.l » 09 led 2012, 15:00

Hmm tady uz vypada trochu jete :(

Tak v UK poridis mxu fakt za luxusni penize, jen ty vsechny pakarny okolo stoji mnohem vice nez u nas. Ale je pravda, ze tobe to vypocitali uz celkem pekne. Me bylo minuly rok 19, takze asi proto jsem ji dostal tak vysokou :mrgreen: obcas je to tady podobne s tema autama. Nedavno jsem potkal nove trojkove bmw v uplne plne palbe, jeste to kupekabrio, a mel v tom dvoulitr... ale na druhou stranu obcas potkavam silene monstra, jako treba 550i s trubkou misto vyfuku (zvuk jak dragster :D), ale pritom to vypada, jakoze s tim tipek jezdi pro deti do skolky. Ten Aberdeen je takova smeska, ti s velkyma motorama nejspis vsichni pracuji pro zdejsi ropne spolecnosti a ti ostatni maj pod kapotou mlynky na kafe :D
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Příspěvekod jiri.l » 09 led 2012, 15:59

Takovy maly update. Namontoval jsem nove radio.

Obrázek

A vyvedl jsem si pripojku na ipod do kastliku mezi sedadly. Zatim je to trochu provizorni, tu diru potrebuju jeste trochu zbrousit a zuhlednit, at to nejak vypada. Ale vcera, jak jsem to delal, tak uz se stmivalo, tak jsem to musel nechat takhle :D

Obrázek

Musim rict, ze ted jsem doopravdy zjistil, jak spatne to stare radio doopravdy bylo. Ted to hraje asi 50x lepe a ani se clovek nemusi doprosovat :mrgreen:
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod Winie » 09 led 2012, 16:06

asi bych si i vyrobil nejakej drzak na ten telefon. bude tim tam jezdit a akorat se odre. ale predpokladam, ze na to si uz myslel ;)
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora