Jr. - NA 1.8 (95 )

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Jr. - NA 1.8 (95 )

Příspěvekod kousmen » 21 říj 2013, 16:26

Listí je sviňa klouzavá, ale já mívám problémy nejvíc se štěrkem. Kolikrát taky svírám půlky jak před úchylem a moc to nepomáhá. :D Tak snad už je to letos poslední ťukanec na zdejších krasavicích. Přeju aby to byla taky jenom promáčklina...
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod Zed » 22 říj 2013, 10:32

Našel jsem tu ručku viz:
http://mazdaroadster.net/showthread.php?2665-99%A2-annoying-E-brake-handle-mod

Ať to dobře dopadne s opravou..
charged "beauty"
charged beast
Miata simply begs to be driven hard!

MX-5 Cup 2018 - http://mx-5cup.cz/
Zed

Příspěvekod Jr. » 22 říj 2013, 18:01

Zede, díky dvakrát ;). Provedu úpravu hned jak se opraví následky mé mladické nerozvážnosti :).
Jr.

Obrázky: 2

Příspěvekod birda » 23 říj 2013, 10:13

Škoda, nevypadá to ale jako nic hrozného. Koukám se rok zpátky a vidím v tom uplně přesně sebe. Skoro stejná situace, skoro stejně pomuchlané. Taky stříbrné NA 1.8. A opravdu, skoro přesně rok zpátky. Přeju ať se brzo udzraví, pokud by byl prasklej blinkr, jeden na stranu řidiče doma mam, má jen ulomenej kus rožku, ale drží dobře.

Já, 13.10.2012
Obrázek
Obrázek
Silver NA 1.8 | custom made exhaust | IL NB radiator | rám AMD | sicny a čtyřbody
birda

Příspěvekod Jr. » 24 říj 2013, 21:46

Birda, nevím jestli se smát, nebo brečet :D. V tomhle termínu by NAčka asi neměly vyjíždět.

Oproti tobě mám ten bok bohužel poznamenanej komplet :). Dostal jsem ránu na předek a pak se to ladně svezlo, takže jizvičky až na zadní zástěrku.

Každopádně. Po superrychlém servise v Guru Garage u rodiny Švaňků mám auto doma. Radost mi tak udělala alespoň zpráva, že technika byla OK a pod plechama se žádné drama nedělo. Vše vyřešila geometrie a auto je "jak" nové.

Skoro kluci trefili i barvu, nemyslíte? :D (Řeším jak s tím zevnějškem dál, takže jsem to zatím nenechal lakovat...) Asi už je načase zavřít ho někam do garáže a začít hodnoty spíš tvořit, než ničit .)
IMAG0626.jpg
Ladí to...
Jr.

Příspěvekod Winie » 25 říj 2013, 00:34

kazdej z nas chce mit auto krasny. ale nelakuj to :lol: ja dodneska lituju ze sem ji nalakoval. porad ma clovek pak v hlave toho malyho hnusnyho policajta, kterej rika, dalo ti to dost prace, stalo to hodne penez. davej bacha! a pak ji clovek malokdy posila do limitnich situaci a defakto nevyuziva plne potencial toho auta. to je bohuzel muj pripad. malokdy se mi podari toho hajzla umlcet.
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Příspěvekod George » 25 říj 2013, 04:14

vždyť tys jí před lakem snad ani nevyvařil, když ti začla po chvíli hnít, ne? :D tak jakej policajt :D

JR. tohle ještě jde, kdybych měl ještě jedno z NAček, mohl si mít blatník červenej a to už by byl hnus :D
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod Winie » 25 říj 2013, 09:40

co kecas, varil. nehnije nikde. akorat jsou miniaturni bublinky na lemech o kterejch porad nevim jestli to jsou chyby v laku, nebo zacinajici koroze.
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Příspěvekod Jr. » 25 říj 2013, 10:23

Winie, a já se bál, že tady mezi těma garážovejma leštěnkama nenajdu pochopení :D.

Včera jsem si to nějak srovnal a asi na to fakt prdím. Jen to dám do stavu, aby nikde nic nehnilo. Původní úmysl bylo auto pro zábavu a po nezbytných úpravách hlavně auto na okruhy. Dát celej bok do laku za milion a pak mít bobky až za ušima, abych to náhodou někde neposral... Holky na to holt balit nebudu :). A mám takhle alespoň dost jasnou připomínku, že nejsem tak úplně Ayrton a měl bych to občas krotit.
Jr.

Příspěvekod kousmen » 25 říj 2013, 11:54

Tohle téma je u mě ještě otevřený. Sice se vším souhlasím, protože pro nás lajdáky je lepší nevrážet prachy do laku, ale do funkčních věcí. Na druhou stranu svoje auto beru i jako stylovku, kterou si dělám pro svoje potěšení a tak mám pořád touhu to nalakovat aby vynikla ta okouzlující krása mazdích tvarů. Rozum ale radí jasně. Počkat až přijde doba, kdy s ní už tolik jezdit nebudu a právě v tu chvíli to dokončit třešničkou na dortu v podobě laku a už si jenom libovat. Ale aspoň zadní okno bych si mohl opravit po těch třech létech (spíš zimách) co spolu jezdíme. Jediný co mě pořád nutí nad lakem přemýšlet je pohled na ty čerstvě zrestaurovaný auta tady na fóru. :D
Invisible Ride
kousmen

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora