Havova MX-5

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Havova MX-5

Příspěvekod hava » 02 zář 2014, 11:26

Tak jsme byli s mladou v chorvatsku. Cesta po dalnici byla fakt peklo. Ale tam maj uuuuuuzasny silnice a byl sem strasne rad, ze sem tam mazdu mel
Obrázek
Obrázek
hava

Příspěvekod PetrH » 02 zář 2014, 13:14

Koukam mame stejnou barvu, Twilight Blue, ze jo?
PetrH

Obrázky: 1

Příspěvekod hava » 02 zář 2014, 14:23

Ja ti ani nevim presne ktera to je. Ale je to rok 99 tak asi jo. Me se sice moc nelibi, ale jina v ty dobe nebyla.
hava

Příspěvekod hava » 09 zář 2014, 19:48

Obrázek
Tak pokracuju zatim rucne. Nevite nekdo o nekom z prahy, kdo by mi na soustruhu zarovnal ty odreny hrany? Jde mi jen o ten vnejsi lem, co je podrbanej od obrubniku
hava

Příspěvekod hava » 01 bře 2015, 23:52

Tak po dlouhý době nějakej ten upgrade. Dneska sem se těšil jak se pochlubim, ale než jsem se k tomu dostal tak mi miata přestala startovat. Nejde tam benzin, tak jsem to akorát odtáhnul do práce a zejtra se v tom budu vrtat. Startér točí a jiskru to dává, ale jinak nic. Buď čerpadlo a nebo imobilizér. To se pozná zejtra. Kdyby měl někdo nějakej tip, tak sem s ním.
Jinak na autě přibyl koncák Ulter, což teda neni zrovna žádný džejdýem, ale měl jsem ho za dobrou cenu, tak proč ne. Lepší než vysypanej chrčící origo tlumič. Dál pak volant speedpro s nábou. Ten volant, je na omak supr, ale to je všechno dobrý co o něm můžu říct. Je hrozně měkkej jako kdyby ho udělali z cínu a barva se vyšisovala po půl roce z černý na průhlednou kouřovou. Ale fakt ta celková tuhost věnce je v prdeli. O nějakým opírání při nastupování/vystupování nemůže bejt řeč, protože byste z toho udělali preclík. Nicméně za ty prachy se nedaj čekat zázraky a až přijde pod ruku něco lepšího tak ho hned měním. Jo a časem jsem ho ještě podložil abych ho neměl tak daleko. Kámoš mi v práci vypálil podložky z hliníku a celkem jsem ho posunul o 30mm k sobě. A teď je to fajn. Není to daleko od páček, ale ani daleko od těla. No a ve čtvrtek mi do auta přibyla skořepina sparco motne carlo, která je už tak trošku retro když homologace skončila v roce 1995 :D A pocity z ní jsou suprový. Sedačka auto posunula pocitově strašne dál. Bál jsem se, že nepůjdou použít seriový pásy, ale nakonec dobrý, nemám mezeru mezi břichem a zapnutym pásem. Nebudu lhát, komfort nasupování a vystupování je jen pro srdcaře :D ale stojí to za to.
Přílohy
IMG_7549w.jpg
IMG_7545w.jpg
IMG_7543w.jpg
hava

Příspěvekod Jr. » 02 bře 2015, 00:26

S volantem plně souhlasím. Já si loni do NAčka koupil dražší Luisi a také to nebylo úplně ono. Né že by to člověk ohnul při nastupování, ale nemělo to tu správnou tuhost. Co se pak musí dít u těch volantů do litru ani nechci vědět. Teď jsem si koupil za pár kaček jetý Sparco (bohužel potřebuje přečalounit) a rozdíl je to neskutečnej.

Tak ať je nestartování jen nějaká prkotina ;)
Jr.

Obrázky: 2

Příspěvekod hava » 02 bře 2015, 00:35

Taky ho vyměnim za něco pořádnýho, ale zrovna teď není na vršku seznamu :)
hava

Příspěvekod m8rinek » 02 bře 2015, 00:45

Jo jo, fejkový volanty jsou bezva věc (btw většina věcí ze Speedpra pod označením RRS jsou čajny, bohužel některý světovky jsou tam pajcnutý :(). aspoň, když už vyhodim airbag, tak získám další deformační zónu. Mám tu stařičkej Personal Mirage a ten by člověka zabil :))).

https://www.youtube.com/watch?v=SMxB4RpCDzA
m8rinek

Příspěvekod hava » 02 bře 2015, 08:44

Jo tohle znam :) No tak holt clovek se pouci z chyb.
hava

Příspěvekod hava » 02 bře 2015, 16:55

Tak mi odeslo cerpadlo. Nemate nekdo doma prebytecny do NB? Nebo dobrej tip kde ho koupit?
hava

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora