Tak zas něco po delší době napíšu.. Auto jezdí, troubí, zatáčí i brzdí a rozdává spostu radosti. Ať už jejímu majiteli, sousedům, které mazda obštasňuje hlasitým výfukem, malým dětem, které se smějí a mávají a dědkům, kteří mávají také - většinou francouzkou holí, ale ti se bůh ví proč nesmějí.. Přitom tím, že kousek od nich podřazuju a střelím výfukem myslím hlavně na jejich dobro. Slyší mě dopředu, tím pádem mají více času uskočit za krajnici..
Cikánka dostala autokameru, door bushing od Vincenta (díky) a teď před Mýtem po 8000km origo olej (díky Fernie). Do auta jsem zatím nedolil mezi výměnama ani kapku, na rysce se to ani nehne, z čehož mám pochopitelně radost. Gumy vydržely jednu sezonu a spotřeba se ustálila na 11,5 litrech kombinované spotřeby, takže spokojenost..
Na jaře jsem seznal, že je potřeba druhá sada kol na zimáky, protože jezdit přezouvat každé jaro/podzim gumy dvěma auty je pěkný oser a budu si to tradičně řešit sám.
Proto jsem nelenil a koncem března zasadil za barákem čtyři ventilky z Cikánky, poctivě je zalíval, hnojil a hezky jim zpíval a minulý týden jsem sklidil origo kola z NC2, čili jak by řekl Borat
great success
Takže teď mám dohromady 9 stejných kol
Uvažuju, že bych jednu sadu foukl do černé. Co si o tom myslíte? Má do toho jít??
Jinak náš prcek sice ještě nechodí, ale s volantem se už učí kroutit, bo začít je potřeba brzy, nemám pravdu?